PARTYINFO

 

WE LOVE MUSIC

Datum konání:
27.04.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Tibi (Bukanyr.cz), Alex Neivel & Alexi (Wave Of Sense, JLT Music)
Popis:
vstup zdarma
 
 
We Love Music @ U Bukanýra

Po měsíční pause se na bukanýrskou palubu vrací oblíbená party We Love Music. Residenti Tibi a Alex Neivel se zase těší na plný parket příjemných lidí, kteří vždy upřednostňují kvalitní hudbu (máme stále mnoho) před výstřelky poslední módy a image (nemáme a mít nebudeme) a kvalitní hudbu servírují od večera do rána co jim síly stačí.

 

Na We Love Music se snažíme zvát různé djs se stejnou láskou ke kvalitní hudbě, prostě djs jako jsme my…Pro tento poslední dubnový pátek jsme nešli jinou cestou a opět všem představíme poměrně novou, nicméně vice než zaběhlou tvář pražské deep housové scény. Tímto hostem bude Dj Alexey Kulemin z Ruska. Dlouholetý kamarád Alexe a jeden z těch rusky mluvících přistěhovalců, které v Praze vítáme s radostí. Alexey sebou na Bukanýr přinese tunu kvalitní muziky, kterou hrává po různých klubech v Praze…my jsme ho na WLM ale ještě neměli, tak bylo samozřejmostí, že dříve, či později k tomu dojde.

Jako pokaždé kotouče roztáčíme ve 22h, tentokrát 27.dubna 2012. Cestu k nám jistě netřeba upřesňovat takže...see you there.

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016