PARTYINFO

 

STARBE SALSA ROOTS BY DORIS MARTINEZ

Datum konání:
24.03.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - KU Bar & lounge
DJs:
ingeniero De La Salsa, Slovak
Info:
http://www.starbe.cz
 
 
StarBe Salsa Roots By Doris Martinez @ Ku Bar and lounge

Chcete si užít noc plnou exotiky a žhavých rytmů salsy, samby a latino house v trendy prostředí a vychutnat si u toho skvelé drinky a koktejly? Nemusíte jedzit na Kubu ani do Brazílie, protože na tuto sobotu 24. března pro vás Ku bar and lounge ve spolupráci s www.starbe.cz pripravili exotickou, žhavou, barevnou a strhujíci show StarBe Salsa Roots By Doris Martinez.

 

Profesionální soubor krásnych tanečnic v čele s profesionální choreografkou, tanečnicí a zakladatelkou festivalu SALSA ROOTS Doris Martinez předvede taneční kreace v rytmu samby, rumby a dalších latinskoamerických tanců. Brazilská show je originálním spojením toho nejlepšího z latinskoamerických tanců a rytmů. 

Sexy tanečnice v originálních kostýmech předvádou taneční kreace v rytmu samby, rumby a dalších latinskoamerických tanců které vás zaručeně dostanou do varu a vytvoří atmosféru jakou by jste mohli zažit pouze na karnevalu v Rio de Janeiru. Můžete se tešit na show plnú barev, krásnych žen a špičkových tanečních výkonů zkrátka originální a nevšední podívanou plnou energie která, bude nezapomenutelným spestřením březnového programu Ku Baru! 

Samozřejmostí je party která se rozjede hned po skončení show. Za mixpultem se představí Dj ingeniero de la salsa který všechny přítomné roztančí v rytmech salsy a samby spolu s DJem SLOVAKem který si připravil letní set v rytmech latino house music ! 

Díky parterovi akce - portálu StarBe vás u vstupu přivítají půvabné hostesky s welcome drinkem. A pozor !! Be the Star as you are! Nech se vyfotit profesionálním fotografem ve speciálním fotokoutku StarBe a máš šanci vyhrát! 

Sobota 24.3.2012, od 22:00 se na vás těšíme v Ku Bar and lounge, Rytířská 13, Praha 1. 

V případě zájmu o rezervaci nás neváhejte kontaktovat: info@kubar.cz nebo na telefonnim cisle +420 724 695 910.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016