PARTYINFO

 

IBIZA DANCERS CASTING 2012 + SHADES IN THE DARK

Datum konání:
13.04.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Ronny, Tim Otis
 
 
Ibiza dancers casting 2012 již tento čtvrtek v Ostravě a v pátek v pražském Duplexu!
Ibiza dancers casting 2012 startuje: Vyhraj casting na tanečnici v nejlepším klubu světa - Amnesia Ibiza!

Vyhraj Ibiza dancers casting nejlepšího klubu světa - Amnesie na Ibize a protanči v něm léto!

 

Klub AMNESIA IBIZA, který byl čtyřikrát oceněn jako nejlepší na světě na prestižní soutěži „Winter Music Conference“ v Miami, pořádá ve spolupráci se Studiem 54 dva taneční castingy na tanečnice na léto 2012! První se uskuteční ve čtvrtek 12.dubna 2012 v ostravském klubu Face To Face, který (Vyškovická 170, Ostrava-Vyškovice – naproti komplexu Odra) a druhý pak v pátek 13.4. v pražském Duplexu na Václavském nám.!

 

 

Rády tancujete, hudba je váš život a chcete zažít nezapomenutelné léto v klubovém nebi, které se nachází na ostrově Ibiza? Dejte svému životu jedinečnou příležitost získat nové kontakty, poznat slavné osobnosti a zažít jedinečnou zkušenost, kterou vám může nabídnout jedině ostrov Ibiza!

Zaregistrujte se nejpozději do 30.1.Dubna 2012 na stránkách www.ibizadancers.cz, přijďte na casting a staňte se součástí klubu, který je vyhledávaným místem mezi partypeople z celého světa, a jehož rezidentní noci zastupují ta nejslavnější DJská a producentská jména jako Armin van Buuren, Markus Schulz, Paul van Dyk, Sven Vath, Roger Sanchez a prestižní parties jako Cream, Armada či Cocoon.

Kompletní informace naleznete na www.ibizadancers.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016