PARTYINFO

 

STUDENT FEST

Datum konání:
04.04.2012 - středa
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
June Miller (nl) & Fairfax (nl) & Tom Wilcox (nl) & Vorel & PeeJay & Hanyss & MC Procter, Romario, Stantha & Eight Times
Live:
The Dogsbodies + Nano + Lealoo
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00
Line-up:
DNB FEVER Drumandbass stage

21:00-23:00 - Peejay b2b,Hanyss,Procter
23:00-00:00 - Fairfax (NL)
00:00-01:00 - Fairfax (NL) b2b Tom Wilcox (NL)
01:00-03:00 - June Miller (NL)
03:00-05:00 - Stantha b2b Vorel

DUNENI.CZ Dubstep stage

22:45-23:45 - Fat Burning step (PL) - LIVE DUBSTEP workout
00:15-01:15 - Stantha feat. MC Tukan
01:30-03:00 - Tom Wilcox (NL)
03:00-04:00 - June Miller (NL)
04:00-05:00 - Eight Times b2b MindGroove
 
 
June Miller, Fat Burning Step a mnoho dalšího již ve středu na Student Festu – Electronic Division

A je to za dveřmi! Ve středu 4.4. proběhne v Chapeau Rouge na dvou stageích v rámci již 4. ročníku Student Festu jedinečná Student Fest - Electrionic Division. Představí se live dubstepový projekt Fat Burning Step z Polska a nizozemská top dnb produkce v podání dvojky June Miller! Z nizozemského severu přijedou také Tom Wilcox a Fairfax. Český support zajistí DNB Fever, Interface crew a duneni.cz.

 

Fat Burning Step

Fat Burning step je live-projekt polsko-řeckého basskytaristy, kterého znáte pod pseudonymem BOND. Je to mistr zvuku a pomocí všemožných mašinek dokáže ze své basskytary vyloudit zvuky, které známe z reprodukovaných performancí dubstepových a drumandbassových DJs. V doprovodu švédského producenta Roli Mosimanna vám naservíruje skvělou show, kterou si nechcete nechat ujít! Checkujte jejich oficiální web zde: www.fatburningstep.com

June Miller

Neméně zajímavá je potom nizozemská dvojka June Miller. Bart Van Dijk a Mark McCann jsou producenti žijící v holandském Utrechtu, kteří od roku 2007 tvoří vskutku speciální elektroniku. Zaměřují se především na drumandbass, ale v poslední době expandují také do čím dál tím teplejších vod dubstepu. Společným jmenovatelem jejich tvorby jsou bezesporu nezaměnitelná atmosféra, čistý zvuk a progresivní přístup k samotné tvorbě. Jsou originální a nese to ovoce. Zářezy na labelech jako RAM Records, Horizons Music nebo Critical mluví za vše. Pro ukázky hudby klikejte například zde: soundcloud.com/junemiller nebo také zde: www.beatport.com/artist/june-miller/124083/tracks.

Tom Wilcox

Tento DJ a promotér z holandského severu patří mezi nadějné nováčky, kteří svým přístupem posouvají zaběhlé věci o krok dále. Jeho aktivity například dali vzniknout nové a velmi úspěšné klubovce v samém srdci Groningenu, která dostala příznačný název Submerge. Těší se veliké popularitě a po roce existence přiveze v půlce dubna svého prvního zahraničního hosta.  Nebude to nikdo jiný, než skvělý projekt Blu Mar Ten. Tom Wilcox se s gramci se přatelí necelé dva roky, ovšem talentu má tolik, že byste to do něj rozhodně neřekli. V precizně čistých mixech kombinuje různé subžánry s důrazem na soulful, jeho selekce je ale vždy velmi citlivá k publiku, které rád rozhýbe nejdnou vypalovačkou.

Fairfax

Stejně jako jeho kolega Tom Wilcox, i Fairfax pochází ze severoholandského Groningenu, kde také pravidelně vystupuje na párty Submerge. Je to zkušený DJ a od roku 2002 si zahrál po boku takových jmen jako je Noisia, Nymfo, Evol Intent nebo Audio. Zaměřuje se na tvrdší odnože drumandbassu, takže vás jeho sety nikdy nenechají v klidu posedávat.

Support

Jména jako Peejay, Hanyss a MC Procter netřeba českému posluchači drumandbassu mnoho představovat. První jmenovaný patří mezi TOP české producenty, pravidelně vydává na Deafmuted Records a s Panoramou rozjíždí vlastní label Authentic. Pánové Hanyss a Procter se pak pravidelně objevují na akcích po celé ČR a hrdě reprezentují svojí Interface crew. Podobně je na tom spolupořadatelská dvojice Stantha a Vorel, která stojí za projektem DNB Fever a Culture Shock. Příjemné zpestření celého večera předvedou pánové z duneni.cz, Mindgroove a Eight Times se svojí dubstepovou selekcí.

Info: studentfest.czwww.dnbfever.cz, duneni.cz, www.interfaceweb.cz

Student Fest probíhá v 5 pražských klubech už od 19h, Electronic Division se bude odehrávat v

Chapeau Rouge na dvou stageích. Zcela spodní, Duneni.cz stage vám nabídne plnou dubstepovou polní. Najdete tam mimo jiné Fat Burning Step i June Miller v dubstepovém setu, ale také oproti minulosti ještě lepší zvuk a víc světel! Na DNB Fever stage, kterou najdete v prostředním patře, se zase můžete těšit na pořádnou dávku toho nejlepšího drumandbassu. June Miller, Fairfax, Tom Wilcox, Peejay a další se postarají o to, aby se vaše smysly měly opravdu dobře!

Vstupenky:
Předprodej (v Chapeau Rouge): 80,- CZK
Na místě: 100,- CZK
Nebo si kupte lístek na celý festival: do 26let 150 CZK / ostatní 250 CZK

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016