PARTYINFO

 

CREATIVE

Datum konání:
14.04.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Loutka, Subgate & Michael J. & Nkyp & Finidi & Revis, dMIT.RY & Felix! & Thiew, The Linings vs. DJ HiFFi M & MC Jacob (Skyline) + DJ Sarco=M=
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Doražte již zítra na jarní Special Grower presents Creative s DJem Loutkou do Chapeau!

Loutka, Subgate, Michael J, Nkyp, Finidi a Revis na zítřejší klubovce Creative v pražském Chapeau Rouge!

 

Pokládáte si otázku kam vyrazit zítra na vypečený večírek? Máme pro vás při nejmenším dobrý tip v podobě jarního vydání úspěšné rezidentní noci djů Subgatea a Nkypa - Creative, kterou vám jako vždy přináší firma Special Grower!

Pražský klub Chapeau rouge (Jakubská 2, Praha 1) tentokrát rozduní legenda domácí elektronické scény - dj Loutka, kterého nemusíme clubberům více představovat. Jeho cit pro výběr tracků a především pro vytvoření skvělé atmosféry v klubu a na větší party je opravdu jedinečný a jsme velice rádi, že přijal pozvání na dubnovou Creative party.

Kromě dje Loutky se můžete těšit také na osobitého producenta a neméně kvalitního dje Michaela J, který stojí společně se Subgatem za čerstvým EP-čkem One 2 One o jehož remixy se postarali domácí Roman Rai a Miquel, dále na rezidenta putovní party Impress - dje Revise a Finidiho, který okoření sobotní Creative tak, jak se sluší a patří.

Kromě této sestavy se za mixem také představí již zmiňovaní rezidenti Subgate a Nkyp a vy si užijete skvělou jízdu až do pozdních ranních hodin.

Kompletní informace naleznete na www.chapeaurouge.cz a facebooku www.facebook.com/events/163708540415969

Těšíme se na vás!

Oficiální afterparty proběhne v klubu Studio54 (Hybernská 38, Praha 1// www.studio54.cz)

 
Special Grower presents Creative with Loutka, Subgate, Michael J & more 14.4. v Chapeau Rouge!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016