PARTYINFO

 

CREATIVE

Datum konání:
14.04.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Loutka, Subgate & Michael J. & Nkyp & Finidi & Revis, dMIT.RY & Felix! & Thiew, The Linings vs. DJ HiFFi M & MC Jacob (Skyline) + DJ Sarco=M=
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Doražte již zítra na jarní Special Grower presents Creative s DJem Loutkou do Chapeau!
Special Grower presents Creative with Loutka, Subgate, Michael J & more 14.4. v Chapeau Rouge!

Housová legenda Loutka po dlouhé době opět v Chapeau Rouge - doraž na dubnový Creative a zdrama protanči celou noc až do ranních hodin!

 

Special Grower vám přináší dubnový díl úspěšného rezidentního eventu Subgatea a Nkypa - Creative, na kterém se vůbec poprvé představí jeden z prvních dj's u nás - Loutka, který stál u zrodu dnes již legendární agentury Roxydust. V roce 1994 získává angažmá ve všech předních holandských klubech, mezi které patří Chemistry, Mazzo, Paradiso, Richter nebo Waakzaamheid. Od té doby je součástí těch nejlepších domácích eventů v České republice a v současnosti je rezidentem klubovky Remember House v pražské Radosti Fx. Jeho sound je opravdu osobitý a jeho charakteristické tracky plné emocí představí i 14.4. v Chapeau rouge.

 

 

 

Druhým hostem dubnového Creativu je jeden z umělců, kteří jsou budoucností naší scény - Michael J. Za svou více jak pětiletou kariéru se party people představil například na festivalu Pleasure Island a jeho hlas můžete pravidelně slýchat každé pondělí v pořadu Dj Time na See Jay rádiu. Mimo djingu se věnuje i vlastní produkci. Společně se Subgatem vydal techhousové EP One2One, které se dočkalo remixů od Romana Raie a Miquela..

Třetím vystupujícím je dj Revis, který pravidelně servíruje clubberům v Praze a Brně svůj event Impress, na kterém se v minulosti představil opravdu nespočet djských špiček nejen od nás, ale i ze zahraničí.

Čtveřici hostů dubnového Creativu uzavírá Finidi, který se společně se Subgatem podílel na úspěšném editu tracku Gotye feat. Kimbra - Somebody that I used to know.

Samozřemjmě nesmíme zapomenout ani na rezidenty večera Subgatea a Nkypa, bez kterých by Creative jednoduše nebyl Creativem!

Kompletní informace o dubnovém Creativu naleznete na www.chapeaurouge.cz a https://www.facebook.com/events/163708540415969

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016