PARTYINFO

 

POWER STATION WITH DILEMN!

flyer
Datum konání:
13.04.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Dilemn (fr), Keewix Live, Kluba, Substance-D Project, Combo Breaker, Duch, Miguele
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 100/150 czk
Line-up:
21:00-22:30 Miguele

22:30-00:00 Kombo Breaker

00:00-01:00 Keewix

01:00-02:30 DILEMN

02:30-04:30 Substance-D feat. Sonya Surprise

04:30-06:00 Duch vs Kluba
 
 
Francouzský král complextra Dilemn v klubu Yes – poslední info
Francouzský král complextra Dilemn v klubu Yes!

Substance-D project a pražský klub Yes uvádějí další pokračování úspěšné party Power Station, na které již vystoupili producenti jako Aquasky, K12, Mr.Skeleton nebo český projekt HIFFI & Jacob. Klub byl pokaždé  tak akorát zaplněný, panovala výborná atmosféra a pomyslnou třešničkou na dortu byla samozřejmě kvalitní hudba! V pátek 13.4. se snad historie bude opakovat, tentokráte je totiž pozván velice zajímavý host, zástupce labelů Boxon, Turbo nebo Future perfect, nekorunovaný král francouzského dirty electro soundu DILEMN!

 

 

Pojďme si ho tedy v krátkosti představit. DILEMN je mladý nadějný producent z Toulouse, totálně pohlcen elektronickou hudbou, kdy se jeho hlavním stylem stává tzv. complextro, spojení dirty electro house soundu, breaks a dubstepu. Jeho velký talent ukázali již jeho první singly na labelech Cyberfunk nebo Hardcore Beats, čistě breakbeatové záležitosti, ale s již pro něj tak typickým dirty electro soundem. Velký úspěch DILEMN dosáhl spoluprácí s velkými jmény elektronické hudby jako jsou Tiga, Boys Noise nebo Porter Robinson, remixováním jejich tracků a v neposlední řadě zapsáním pod velké labely jako Boxon, Future Perfect nebo Turbo records.

Jeho styl je opravdu velmi originální, jak již bylo zmíněno, ve svých setech, tak i v produkci využívá zvuků více hudebních stylů, jeho vystoupení jsou napumpované obrovskou energií, která vaše nohy nenechá ani chvilku v klidu :)

Doražte se tedy sami přesvědčit v pátek 13.4, nebuďtě pověrčivý a přijďte se dobít na další pokračováni party POWER STATION!

Více informací najdete na stránkách klubu YES! a na Facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016