PARTYINFO

 

MUSIC CHILLS

Datum konání:
27.04.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Hany Bany
DJs:
Marcello Totti, Michael C, Roman Rai, David Daun, Pete Walk, Revis, Michael Calda, Cube, Peter Costa, Tom The Wolf, David Justian
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk
 
 
Music Chills již tento pátek!
Óčko Music Club uvádí Music Chills!

Pražský Óčko Music Club bude 27. dubna 2012 od 21.hodiny večerní zasvěcen bohyni a kouzelnici Hator. Egypská bohyně lásky, sexu,ale především hudby a tance Vám navodí atmosféru magické noci plnou nadpozemsky čisté elektro hudby. Vyhlášený Óčko Music Club se stane 27.dubna svatyní plnou DJských božstev v seskupení: 1. Music Chills Main Stage ovládnou Marcello Totti, Michael C, Roman Rai, David Daun. 2. Music Chills Hator Stage zastoupí Pete Walk, Revis, Michael Calda, Cube, Peter Costa, Tom The Wolf a David Justian.

 

MICHAEL C je uznávaný DJ a producent z České republiky, kterého charakterizuje jeho osobitý originální zvuk, směs trance, electra a techna. Hostuje po všech významných tuzemských klubech a akcích, pravidelně cestuje i za hranice. Představil se na na prvním vydání nejlepší tuzemské halové party Transmission, jako jediný český DJ vystoupil na Tiesto CEE Tour před 15 000 lidmi v T-Mobile Areně, v roce 2006 nastartoval úspěšnou rezidentní noc Entrance v legendárním klubu Roxy v Praze, hrál ve vyprodaném klubu Yes v Číně, jako první český umělec byl pozván na Euphonic Night v Berlíně a v Drážďanech, dlouhodobě připravuje radioshows Refreshment a Sunshine, které jsou vysílány po celém světě na 8 rádiích. Michael C pravidelně vystupuje na festivalech, jako jsou legendární Pleasure Island, Mácháč, Creamfields, Summer of Love, Hradhouse, Sundance, Maddox Open Air, zahraniční Summer City, Summer Emotion, BeeFree, Okey Léto a spousty dalších. Na pozvání samotných Kyau & Albert odehrál Michael v červenci 2011 úspěšný set v Německu na oslavě jejich patnáctiletého výročí v klubu Voodoo ve městě Bautzen! Nalézt ho můžete také na celosvětově známém žebříčku THEDJLIST.COM, kde jako jediný český zástupce pronikl do TOP 50!
Michael je i žádaný pro své remixy. Pro příklad: jeho single Exported zařadili do svých setů např. Guiseppe Ottaviani, M.I.K.E., Ernesto vs. Bastian, Jon O Bir, Ashley Wallbridge, San, RAM, Talla 2XLC a mnoho dalších. Tento single vyšel na holandském labelu Total Digital Recordings a v recenzi serveru danceradioglobal.com získal absolutní hodnocení 10/10. 

MARCELLO TOTTI se narodil 4.2 1977 v Liberci. Talent a lásku k hudbě zdědil po svém otci, předním českém pianistovi. Od útlého dětství hrál na piano a zpíval ve sboru. Později se začal věnovat vlastní tvorbě a v jeho 14 letech ho začala ovlivňovat první vlna hip hopu, která dorazila do ČR. To byl hlavní důvod k založení jeho vlastního projektu pod názvem C.M.B (Cash Money Brothers) v roce 1991. Tento projekt si pomalu získával publikum a největší odměnou mu bylo, že se C.M.B stal první a jedinou předkapelou, v té době populárních Rapmasters. Po nějaké době Marcello Totti opouští svůj projekt a spolupracuje právě s kapelou Rapmasters na jejich novém albu “Tři na Tři”, kde se také objevila jeho první skladba “Pár slov” a později vyšel i singl “13 hodin na stanici Hvězda”, na kterém spolupracoval společně s Janem Kodadem. V roce 2000 zakládá další projekt společně s Janem Kodadem pod názvem Babylón, který je zavedl ke spolupráci s Darou Rolins, A.Zikou a Zipofilmem. Po nějaké době přichází další úspěch v jeho producentské práci, když skládá hudbu k celosvětovým reklamám pro značky Mercedes, Honda a Audi. O elektronickou taneční hudbu se začal zajímat od roku 2002 a aktivně se věnoval i Djingu. Z elektronické hudby si nejvíce oblíbil styl house, funky house a progressive, který preferuje do dneška. V současné době se Marcello Totti věnuje vlastní produkci, která má celosvětový ohlas a také vystupuje jako DJ v klubech po celé Evropě. V jeho setech můžete slyšet energický funky a progressive house, které jsou pravidelně vysílány na různých radiích.

DJ REVIS je umělcem, který ovlivňuje současné hudební dění díky svým vystoupením na velkých parties a rezidenturám v prestižních klubech. Jeho aktivní kariéra odstartovala v roce 2002, kdy se stal rezidentním DJem klubových parties v lobkovickém klubu Lampa, poté se účastnil v DJské soutěži Basic Bassline Cup v dnes již legendárním pražském klubu Industry, kde si díky osobitému setu zajistil působení na parties tohoto klubu. Zanedlouho se tento charismatický DJ dostává do dalších renomovaných pražských klubů jako jsou Roxy, Karlovy Lázně nebo vyhlášený pražský after klub Studio 54. V roce 2006 se Revis představil slovenskému publiku na letním festivalu Space Parade, kde vystoupil společně s DJs: Westbam, Tomas Haverlik, Michael Burian, Orbith, Boss. Následující rok se stává jeho domovským klubem pražský Pekelnej Bar a dostává rezidenturu pod názvem Impress, která se zanedlouho stává velmi úspěšnou mezi nejen pražskými clubbery, poté získává rezidenturu tranceové party Mind v pražském Retro Music Hall, na které hrál s Kyau & Albert, Stoneface & Terminal, Manuel Le Saux, Alex M.O.R.P.H. a dalšími. V roce 2009 se stává součástí čtyřčlenného producentského projektu Proud-M, který tvoří společně s Pete Walkem, Adamem Cloudem a Marshallem. Mimo vlastní produkce se může tento projekt pyšnit úspěšným eventem Free Base v pražské Radosti FX.

ROMAN RAI začal s djingem v roce 1996 v kladenském klubu 19. Zpočátku inklinoval k deephouseovým labelům jako byli například Pagan Records či Glasgow Underground. Po získání dvouleté rezidentury v kladenské 19 se přesouvá do Prahy do klubu Roxy, kde po čase získal rezidenci na dlouhou dobu nejúspěšnější klubové noci Zen /podle ankety Czech Music Dance Awards/. Dnes Roman inklinuje k velmi rozmanitým setům, od deep hypno music až po pozitivní melodie a funky rytmy. V dnešní době je Roman znám především také jako producent. Má za sebou takové počiny jako oficiální remixy pro americké duo Deep Forest, oceněné Grammy, či legendárního britského DJe Dannyho Howelse. Remixoval také taková jména progresivní scény jako Sultan, Moussa Clarke, Vibrasphere, Add2Basket atd. Jeho originální produkce vychází především na labelu Solstice, který vlastní společně s kamarádem DJem Bo.Danem. Jeho track Thinking of Suzanne premiérově zazněl v setu DJe Omida 16b na Music Conference v Miami. Často se jeho tracky vyskytují v setech top 100 DJů. Jeho kompletní tvorbu si můžete poslechnout na stránkách www.beatport.com.

PETE WALK, stálice pražské hudební scény a oblíbený průvodce mladých lidí nočním životem ve střední Evropě. DJ Pete Walk zahájil svou hudební kariéru v minulé dekádě a již od roku 98 se aktivně angažuje v nejprestižnějších tanečních klubech v hlavním městě i zbytku republiky. Jeho dobrý kamarád ho přivedl k DJingu. Netrvalo dlouho a hraní z CD nosičů vystřídalo roztáčení vynilových kotoučů na profesionálních gramofonech, kterými byl vybaven každý kvalitní klub, kde se měl za pár let pravidelně objevovat také on. Prvotní úspěch zaznamenal v pražském klubu Radost FX s úspěšnou párty s názvem Prozak. Úspěchy ho vedly k založení vlastních agentur Moonlight production a Trendmusic . Povedlo se mu prosadit DJ Orbitha v Praze. A jeho DJská hvězda podle toho také úměrně stoupá. Hraje s Duncanem Forbesem, Nielsem Hessem, v roce 2004 má společné vystoupení s Judge Julesem a dostává nabídky i z top-class klubů jako je Mecca, Roxy či prostorů typu Duplex, Studio 54, Pekelnej bar a Občanská plovárna. Po velkých halovkách, například v KC Karlov se dává společně s přáteli do organizování projektu Amazing City s nejdražším DJem světa, Paulem Oakenfoldem a pokračuje v rezidentuře na akci STEAM! Žánrové rozpětí by se dalo charakterizovat jako pestrý stylový cross over s prvky house, techhouse, progressive a trance.

DAVID JUSTIAN - mladý a nápaditý představitel trance, progressive trance, který pro Vás vybírá ty nejnovější a nejnabitější tracky. Jeho produkci jste mohli donedávna slýchat na českém rádiu Fun1Station. A stále ještě můžete poslouchat na německém Trancefan.de,každou první sobotu v měsíci. Se svým dřívějším DJ kolegou MCB pořádal akce EXPECTATION a jako duo hráli v mnoha klubech jako: Fragola, Le Mirage, JET SET, O2, Gecko, Sýpka, Inside, Manana Music Bar, Molotow, Vertigo, Styx, Chateau rouge, Červ, Guru, World Club, Občanská Plovárna, PM Music Bar, Mystery a mnoho dalších….

Na akci, kde si David zahrál po boku světoznámého DJe Jerryho Ropera se seznámil se svou nynější DJskou partnerkou Anne Angel, se kterou založil formaci JUST ANGEL.Toto technicky čisté a energií nabité duo hrající back 2 back zaujme široké spektrum fanoušků. Atmosféru jejich show můžete vychutnat v klubech : Insomnia, PM klub, Le Mirage, Atlanta…… V současné době se David opět začíná věnovat své vlastní produkci, připravuje akce s českými a holandskými mladými DJs( SETRISE, Kay Wilder, Renvo, DiVasco, SPARK 7, Daun, …), pokračuje ve své radioshow……

DAVID DAUN - veselý, permanentně usměvavý a pozitivně naladěný DJ se zápalem pro technicky čistý progressive house. Hrál po boku většiny našich předních DJs jako Chris Sadler, Pavel Krejdl, Loutka,se kterým hrál na festivalu Mácháč 2011. Mohli jste ho vidět v klubech jako je Roxy, Matrix, Bukanýr, Studio 54, Insomnia nebo v jeho dřívějším klubu Mystery. Nyní se pyšní rezidenturou v pražských Žlutých lázních, pořádá akce v domovském Kostelci a jeho okolí s DJskými kolegy, jako pořadatel proniká i do velkých pražských klubů.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016