PARTYINFO

 

BIG DAY - PIERRE MARCO BIRTHDAY

Datum konání:
27.04.2012 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Michael C (djmichaelc.com), MarcoS (starnight), Michael J (loony house), Mole (catamaran/turkey), Tibiza (prague in progress), Pierre Marco (bigday/starnight)
Info:
http://www.bigday.cz
Popis:
vstup 50/70 czk
 
 
Big Day - Pierre Marco Birthday Party

BIGday dobře chutnal a zahnal Vaší žízeň na party? Nenechte se vysmát, to už dneska nestačí, clubers chtějí stále víc, a tak i BIGday našeho druhu musí plnit ještě další funkce! Proto říkáme party BIGday funkční ... Dodnes neexistuje žádná přesná a celkově uznávaná definice pro slovo funkční party. My se pokoušíme definici nastolit v každém návštěvníkovi. Servírujeme BIGday né příliš často jelikož musí každá z naších dal&s caron;ích parties být něčím originálním i kdyby se mělo jednat o hudební styl, volbu djs nebo splnění přání cluberů. Na začátku to ,,byla jen další zprávička v jednom z těch novinářských sloupků s tituly jako House party, co jste ještě nezažili ... ale její ,,velikost´´ vámi časem otřásla. BIGday, stálo tam, byla uspořádaná první Bigday party clubery z Liberce. Opět jste si zprávu přečetli znovu to s Vámi otřáslo že i vy se můžete stát ,,pořadateli,, Proto se na Vás všechny, kteří si Big day užíváte těšíme a děláme pro Vás maximum aby jste si odnesli domů spousta zážitků na kvalitni muziku a kvalitní party!

 

Tento díl bude věnován residentnímu dj Pierre Marco, který oslaví tento den své narozeniny! Na tyto narozeniny přijalo pozvání nespočet hostů a především spousta kvalitních djs, kteří se objeví za dj pultem jako gratulanti. Tento den se bude jednat asi o zatím nejvíce našlapaný line up v dosavadní historii parties Bigday. Pokud začneme jmenovat tak v první řadě spolu zakladatele clubu Studio54, člena starnight djs a nyní residenta pražského podniku Atelier dj MarcoS, poté se objeví Michael C, Michale J, Tibiza, Mole a u rčité narozeninové překvapení set v podáni Pierre Marca. Více o djs se samozřejmě dozvíte brzy v sekci djs na oiciálních stránkách www.bigday.cz

Tentokrát se na vás těšíme zase o něco víc a nenechte si tento díl ujít!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016