PARTYINFO

 

WASABI PARTY: DAFT PUNK EDITION

Datum konání:
14.04.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Joshua Pi, Filip Dee, Flesh, Nietzschee, Stephen Casper
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sobotní Wasabi party v pražském klubu Touster

Wasabi párty je o tom, co máme rádi - hudbu, tanec, zábavu, jídlo a lidi. O dravý sound  se postarají ostřílení Djs v podání Flesh, Filip Dee, Casper, Joshua Pi a očekávaným  debutujícím setem nás překvapí Dj Nietzschee. Djs budou hrát to, co mají rádi, a co u nich milujeme i my, tudíž se můžeme těšit na elektro, house, tech-house. Wasabi je i hlavně o tom, co nás v životě ovlivnilo hudebně, a proto při první Wasabi na nás dýchne francouzský závan v podobě speciálního premiérového setu od Daft Punk Brothers. Zde se můžeme těšit na vše, co k Daft Punku patří … hra se světly, kostýmy a skvělou muzikou.

 

Daft Punk svojí tvorbou ovlivnili celou naši generaci i v České republice a málo kdo ví že Thomas Bangalter a Guy-Manuel de Homem-Christo navštěvovali stejnou střední školu, kde se seznámili. Stali se z nich dobří přátelé a brzy začali nahrávat svá první dema. Thomas Bangalter jednou vysvětloval: „Nechtěli jsme se stát roboty. Byl to incident ve studiu. Pracovali jsme na sampleru a přesně v 9:09 ráno 9. 9. 1999, to vybuchlo. Když se nám vrátilo vědomí, zjistili jsme, že jsme se stali roboty.“ Ve skutečnosti prý nosí masky kvůli své stydlivosti.

Večer bude obohacen i o speciální vizuální projekt, o který se postará námi všemi známý Bimbo, jehož fotky mají duši i dynamiku. Nebude chybět ani wasabi menu v podání zkušeného mistra chutě Karlose. Tak se máme na co těšit!

Wasabi je párty plná skvělé hudby, světel, zábavy a speciálních překvapení, kde se nasytí  sluch, zrak i chuť.

Wasabi TEAM … we love it HOT!

14.4.2012 / Touster - Club and lounge/ Free entry

Sponzored by: Salon VéJa … terapie a masáže pro zdraví i pro krásu.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016