PARTYINFO

 

TOUSTER PRODUCTION: JOHN B

Datum konání:
27.04.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
John B (exclusive electro set, UK), Tokátko, Adlet & Marty Fish, Flesh & Ufi DaMan, TGT
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 150 czk
 
 
John B hlásí návrat do Prahy

Touster club and lounge si vás dovoluje pozvat na druhé pokračování rezidentní noci Touster Production, která má za cíl domácímu publiku představovat kvalitní zahraniční djs za podpory rezidentních djs klubu. Na prvním díle se úspěšně představili britští Space DJz. Na druhém pokračování vystoupí opět zástupce ostrovní scény. Z Londýna k vám letí miláček publika John B, který vystoupí v exclusive electro setu.

 

Druhé pokračování je zároveň narozeninovou oslavou dje a produkčního klubu Touster. Dj Tokátko má pro Vás u této příležitosti připraven také velice speciální set. Představí zde svůj unikátní hudební styl elektropogodiskopunk. Jelikož je John B jeho velkým vzorem, tak se máte opravdu na co těšit, protože rozhodně nebude chtít svým výkonem zůstat pozadu.



Celý line-up podpoří rezidentní djs Flesh & Ufi Daman, dále pak djane Adlet, která si vystřihne electro-house set s Marty Fishem a celou párty načne dj TGT, který Vás svým setem naladí na celou párty.

V předprodeji je omezený počet 200 lístků. Vstupenky jsou k dispozici na horním baru klubu. Doporučujeme Vám včasné zakoupení lístků, jelikož každým dnem se Vaše šance užít si tuto skvělou párty zmenšuje.

Cena lístku 150kč / Price of ticket 150kč

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016