PARTYINFO

 

IMPRESS

Datum konání:
28.04.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Loutka, Revis, Marty Fish, iB duo, Sony Vega
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup do 22:00 zdarma, poté 50 czk
 
 
DJ Loutka tuto sobotu na party Impress v pražském klubu Touster!

V sobotu 28. dubna se uskuteční v pražském klubu Touster jedna z žádaných klubovek u nás, Impress, kterou zná mnoho party people především z Pekelnýho Baru, Meccy nebo Bílýho Kamene na české Ibize – Máchově jezeře. Headliner dubnového nabitého Impressu bude naše česká djská ikona - Loutka.

 

DJe Loutku lze po právu považovat za základní kámen české taneční scény. Nepočítáme-li jeho počátky v klubu Futurum, kde se jako dj věnoval více kytarovým a new wave projektům (jeho nejoblíbenější skupinou byli Duran Duran), byl Loutka u zrodu téměř všech důležitých momentů vzniku a vývoje české klubové scény. Po první house party v klubu Meloun byl neodvratně lapen houseovými rytmy. Odjíždí do Amsterdamu, kupuje gramofony, mixpult, první desky a v neformálním seskupeni ToMaMi stojí u zrodu prvních party v české produkci. V roce 1993 se stává spoluzakladatelem agentury Roxydust House Factory (dnes Roxydust) a společně s Jardou Krampolem a Petrem Hoškem startuje první pravidelné party v KD Ládví. Rok 1994 je pro Loutku rokem zlomovým - DJ Joost Van Bellen ho zve do amsterdamského klubu Roxy, kde se zasluhuje o další prvenství jako první český dj vystupuje v zahraničním klubu

V letech 94, 95 dostává v Amsterdamu angažmá takřka ve všech předních klubech (Chemistry, Mazzo, Paradiso, Richter, Waakzaamheid) a sbírá cenné zkušenosti, které ve spojení s jeho přirozeným hudebním talentem a citem pro atmosféru pasují Loutku na nejoblíbenějšího českého dje. V Praze nechybí na programu žádné větší party, objíždí taneční akce po celé republice, měl rezidentní noc v pražském klubu Radost FX a podílí se na produkci agentury Roxydust, která v roce 1996 rozjíždí Loutkovu rezidentní noc Shake v klubu Roxy. Shake se stává v prvních dvou letech fenoménem a Loutka pomalu, ale jistě legendou taneční scény. V rámci této noci, vůbec poprvé, zajistil program Shaku výhradně on. Jeho djské sety jsou charakteristické nekonečným střídáním nálad - jeho souznění s tančícím publikem často působí až mysticky.

Více info: www.facebook.com/pages/Dj-Loutka/60274812524

Revis, charismatický dj a zakladatel tohoto eventu, není na naší taneční scéně již žádným nováčkem.
Za svojí dosavadní djskou kariéru si zahrál v několika našich klubů včetně těch nejznámějších jako je například Roxy, Duplex, Mecca, SaSaZu, Fabric, Studio 54, 7.nebe, Perpetuum, Fléda, Pekelnej Bar, Touster, Bílý Kámen & Blue Bar a také jsme ho mohli slyšet na domácích festivalech Cinda Open Air, Mácháč nebo Pleasure Island.
Je také rezidentem některých našich klubů a parties včetně té své, Impress, která se díky zájmu party people stává jednou z žádaných u nás. Revise můžeme také slyšet jako každý rok v létě na české Ibize - Máchově jezeře, konkrétně ve vyhlášeném Bílým Kameni a v Blue Baru, kde spolu s Adam Cloudem a Petem Walkem hrají po celou sezónu. Revis mimo djingu také spolupracuje s některými promotéry, kluby a dji na jiných parties.

www.facebook.com/djrevis

Další kdo se předvede na tomto jedinečném eventu je dj, producent a grafik v jedné osobě – Sony Vega.
Ve svých začátcích se jako bývalý resident clubu Duplex věnoval spíše funky house music, později pak electro house, ve kterém ho prvky electra natolik oslovily, že jeho další zájem směřoval do směsice stylu electra, minimalu a progressive.

Začátkem roku 2007 se stává rezidentním djem pravidelných čtvrtečních nocí HiFi v brněnském klubu Perpetuum. Diky své schopnosti přizpůsobit se a citu pro mix následuje řada pozvání na akce nejen u nás, kde si přes léto zahrál na pravidelných nocích Cybernight, ale i na Slovensku v prestižních klubech. Konec jeho úspěšného roku 2007 završil rezidenturou na halové akci Cybertronic, kde si v brněnském Bobycentru zahrál na main stagi ve special versus setu se slovenským Djem Breethem a dále se jmény jako Sander van Doorn, Mauro Picotto, San.

Začátkem roku 2008 vstupuje do bookingu agentury NewEra, díky které dostává další rezidenci na pravidelných akcích www.energy.dj, a další hraní, mimo jiné např v clubu Mecca na akcích Selectro, Musica, nebo na akci Kick Da Night v klubu Ministry Of Fun – Zvoleň (Sk), na Electronic Connection v Praze vystupuje jako support dj pred hvezdami jako je PETE TONG, Sebastien Leger, Dave Spoon, Cosmic Gate, etc. Nyní se hudebně věnuje převážně studiu hudební produkce v Abletonu a Logicu ale dj vystoupenírozhodně nebrání.

Více info: www.facebook.com/pages/Sony-Vega/322829563252

Nejsme celebrity nebo velké hvězdy, nejsme převratná změna na taneční scéně ani jsme nebyli někým objeveni a protlačeni. Nejsme další tuctový djs, prostě to děláme jinak, jsme iB DUO! To o sobě tvrdí dvojice talentovaných djs, kteří mají co nabídnout a nejsou to žádní troškaři. Úplné prvopočátky jejich spolupráce se datují na polovinu roku 2009, kdy společně organizují menší klubové party. Zázemí jsme tehdy nalezli ve VIP clubu Schwepess v pražském Edenu, kde si na nocích Passion a Illusion, zveme hosty jako Michael J (Starnight.cz), Yan Dark (Studio 54) a Ezwell, se kterými v dalších letech pokračujeme ve spolupráci.

V roce 2010 přichází další posun a to v podobě zázemí nevšedního a velmi originálního pražského clubu Central Station, který svůj koncept staví na originalitě a nevšedním prostředí a nekomerční hudbě. Zde organizují již jako iB DUO, party Scream, která se těšila velkému úspěchu. Jako rezidenti zakládají i středeční akci s názvem Roll Out. Spolupracují v té době dále s djs jako Revis (PROUD-M DJs), DJ Mole (bpm.cz), Bart.S, Lipservice a Dave Donny.

Dalším velkým mezníkem pro ně bylo v polovině roku 2011 pozvání do dnes již legendární radio show Club Mix, který se vysílal na frekvencích pražského Dance Radia. Ve 251. vydání Club Mixu, který je veden pod taktovkou matadora české scény Milana Kroužila odehráli jejich historicky první rádio set. V současné době propagují jejich sound v rámci jejich pořádáné noci Scream a na vybraných akcích. Objevují se v clubech BPM a Toaster. Soustřeďují se stále více na ryze naší tvorbu jejíž výsledkem jsou mash - upy, které se objevují v našich i cizích setech. Získávají stále více zkušeností v produkci samotných tracků a doufají, že výsledky jejich snažení budou co nejdříve prezentovatelné.

Více info: www.facebook.com/iB.DUO

Mimo jiné Vás čeká občerstvení formou ovoce a mnoho dalšího!

Vstup/Entry: 50 Kč
(od 21:00 do 22:00 ZDARMA)

Více info na: www.facebook.com/impressevent

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016