PARTYINFO

 

TECHNO ANIMALS

flyer
Datum konání:
05.05.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Hot X, Orbith, Adam Cloud, Proovan, Franke, Van Vega & Marae Renga, Da Moon, Rob Smile & LiVe, Pete Walk, Revis, Milo, Peter Costa, Tomas
Info:
http://ww.facebook.com...
Popis:
vstup předprodej 100 czk
 
 
Hot X na Techno Animals již začátkem května
Hot X na dalším pokračování Techno Animals v klubu Touster

Techno Animals hlásí další pokračování! V sobotu 5. května se v pražském klubu Touster odehraje třetí díl tohoto divokého mejdanu. Tentokrát si pro Vás pořadatele této noci připravili opravdu našlapaný line up na obou stageích! Jako headlinera této noci pozvali hlavního představitele maďarské techno scény DJe a producenta HOT Xe (Deadcode/HU). Tento DJ je na vrcholu maďarské taneční scény nejen díky svým osobitým techno setům, ale i promotérské činnosti. Stojí v čele agentury Deadcode, která pravidelně pořádá jedny z největších mejdanů ve střední Evropě. Řeč je především o festivalu elektronické hudby Bonusz festival nebo halové techno party Hyperspace.

 

Na hlavní stagei HOT Xe doplní přední český techno DJ a miláček publika Orbith, dále rezident této noci DJ Adam Cloud (Proud-M), český techno matador DJ Franke, v premiérovém setu se zde představí Van Vega (RU) společně s Marae Renga (UA) a v neposlední řadě DJ Proovan.

Na lounge stagei, která se stala oblíbenou součástí této party, bude znít po celou noc deep-house a tech-house. I zde se můžete těšit na skvělý line up v čele se západočeským hudebním fajnšmekrem DJ Da Moonem, představiteli deep-houseového projektu Deep Smoke (Developing Artist) DJs Rob Smile a LiVe, dále členy projektu Proud –M; velkého baviče a stálici pražské taneční scény DJe Peta Walka a majitele značky Impress event DJe Revise. Line up doplní velmi kvalitní DJs Peter Costa, Milo a Tomas.

Předprodej vstupenek za skvělou cenu 100 Kč je zahájen! Neváhejte proto využít omezené nabídky těchto zlevněných vstupů a objednávejte v klubu Touster; email: info@touster.cz nebo na tel. číslech 732 555 522, 605 000 666. Podpořte tento našláplý mejdan a pojďte opět vytvořit skvělou atmosféru, na kterou se nezapomíná!

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Techno Animals s HOT X od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016