PARTYINFO

 

STEPSLET

Datum konání:
11.05.2012 - pátek
Místo konání:
Brno - Favál
DJs:
Trei (NZ), QO, Sayko, X.Morph, Pier, Vje, Casper, Mystique, Checkmate, Holder, Mushka, Wiit
Info:
http://www.redrumcrew.cz...
vjeruska@centrum.cz
Popis:
start 20:30, vstup do 22:00 70 czk, poté 100 czk
 
 
Trei a Qo hosty květnového StepSletu!

Soudruzi a soudružky svazu spojených drumových republik! StepSlet je opět zde a pod taktovkou Redrum crew si pro vás připravil nemalou jarní nadílku. Zanechte tedy pomlázek a kraslic a pojďte se veselit 11.5.2012 na Favál!

 

Jako hlavní host vám své umění přijede předvést host z krajin předalekých. Dokonce tak dalekých, že už to dál skoro nejde - až z Nového Zélandu přiletí producent TREI, který vám předvede jak se hraje v zemích, kde visí celé dny hlavami dolů (tj. u protinožců, více o něm níže). Tuto netradiční drumandbassovou nálož doplní tuzemský neméně kvalitní mladý producetn Qo - vycházející hvězda české drumandbassové scény (více opět níže). Dva mocné headlinery doplní výběr zástupců z pořádající Redrum crew, kteří se o Vaši zábavu budou starat v průběhu celé party. Zahrají zkušení DJs jako Sayko, X.Morph, Pier, Vje a Casper. Druhá stage bude vibrovat v rytmu dubstepu, liquidu a chill-outu pod taktovkou DJs Mystiqua, Checkmata, Holdera, Mushky a Wiita.Rovněž se můžete těšit na videoprojekci již standardně doprovázející StepSlet. Zbývá už jen dodat, že do 22h je vstupné symbolických 70 Kč, po 22h to bude za rovné sympatické kilo.

 

TREI

S cestovním pasem plným razítek, exkluzivní selekcí a mixážní zručností mistra je Trei jeden z nejvýznamnějších představitelů novozélandské drumandbassové scény. Mezinárodně známý producent a DJ Trei během posledních sedmi let zcestoval kus světa a zanechal svou stopu jak na domácí scéně, tak v cizině - a to zejména v Evropě, kde se po šesti úspěšných turné stává oblíbencem těch, kteří vědí.

Původem z novozélandského Wellingtonu, Trei je svými bezchybnými mixy a skvělou produkcí spojen s jedněmi z nejlepších drumandbassových labelů, akcí, DJů a producentů na světě - jako například Samurai Music, Commercial Suicide, Shogun Ltd, Uprising Recordings, Concord Dawn, Andy C, Klute, Friction a Black Sun Empire.

Jelikož je jeho původním hudebním nástrojem kytara, oprášil tento šestistrunový nástroj v rámci novozélandské formace The Upbeats live show, které jej mimo jiné inspirovaly v jeho produkci. 

V současné době pracuje na projektech s producenty jako The Upbeats, Concord Dawn, Dose, Chris SU, Jade, Mindscape a Johnny Hooves, nový to talent na vzestupu. Trei dále  připravuje nové releasy na Viper Recordings, Uprising Records, Obsessions Music a rovněž pracuje na svém novém albu, které má vyjít v první polovině roku 2012.

Trei se svým zaměřením na rozpaření davu našlápnutými tracky, které vás nenechají vydechnout, vpisuje do análů světových drumandbasových legend.

QO

Petr Vicher aka Qo je třiadvacetiletý producent a DJ původem z malé vesničky Kunčice pod Ondřejníkem, momentálně žijící v Brušperku. Jeho první kontakt se zvuky zlomených beatů byl někdy kolem let 2001/2002, kdy byla podlě něj taky zlatá éra drum'n'bassu. Hned chtěl být DJem, s kámošem utratil prachy za gramce, pak další za desky, a při hraní ho napadlo, že by měl zkusit dělat vlastní tracky. Tomu propadl tak, že musel prodat gramce a desky, aby měl na kvalitní vybavení. Vyzkoušel téměř všechny programy, ve kterých hudba skládat jde, až nakonec skončil u toho, u čeho začal - FL Studia. Momentálně má za sebou pár releasů na labelech jako Trust in Music, Dangerous New Age, The Factory Recordings, Fatality Recordings, Abducted Records, dlouho očekávané EP na Close 2 Death a Mindtech Recordings a celkem dost dalšího materiálu, který se nebojí na akcích použít, např. kolaborace s několika producenty z Anglie, Srbska, Nizozemí a taky s domácími producenty. Jedna z vycházejících hvězd české drumandbassové scény Qo Vás svou proudkcí spolehlivě přesvědčí o tom, že u nás je spousta opravdu šikovných producentských talentů.

Odkaz na FB událost: www.facebook.com/events/205412009570893

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016