PARTYINFO

 

MÍCHÁNEK EXCLUSIVE BIRTHDAY EDITION

flyer
Datum konání:
11.05.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Pimpsoul (UK), IM Cyber, Default & H-Bitch
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk
Line-up:
22:00-23:00 Default + H-Bitch
23:00-00:30 IM Cyber
00:30-02:00 Pimpsoul
02:00-06:00 Default + H-Bitch
 
 
Nu-funkový mistr Pimpsoul poprvé v Praze

DJe rozlišujeme na baviče a na vizionáře. A pak po světě chodí pár těch, kteří se vejdou do obou šuplíků najednou. Třeba Angličana Pimpsoula plácají po zádech jak novinářští rozumbradové, tak lidi, kteří od DJe očekávají hlavně mejdan – sexy beat, pestrý set a sem tam nějakou hitovku. Nezáleží na tom, jaký styl preferujete; páteční „Míchánek“ v Radosti FX vám naservíruje od všeho trochu v tom nejzábavnějším podání.

 

Pimpsoul není žádné béčko – jako jeden z mála dokázal vyrazit Snoop Dogga z vrcholu hitparád, časopis iDJ jeho umění definoval jako „the forward-thinking sound of nufunk“ a coby ambasador všeho, co je orientováno na funky&bass, cestuje sympaťák Steve Jeffery po celém světě.

Pimpsoul si otevřel dveře vedoucí do první ligy spoluprací s Mooqee „Keep Pounding“, která se stala jedničkou v hip hopovém žebříčku na Beatportu, klíčovém e-shopu s hudbou a významném indikátoru úspěchu prodeje. Tohle prvenství Stevovi ve finále vyneslo dokonce cenu Beatportu za nejlepší hip hopový track roku. A nejspíš jste už taky narazili na jeho remix „Duck Sauce“, známé skladby Barby Streisand, kterou, stejně jako spoustu dalších Pimpsoulových pecek, na mejdanech nadšeně roztáčejí DJské ikony jako Yoda nebo Krufty Kuts.

Steve Jeffery ovšem není jen autor hitovek, on je také umí náležitě podat. Pokud fandíte DJským re-editům a mash upům, tak se na pátečním „Míchánku“ určitě zamilujete. Kdyby vaše city náhodou nevzplály k Pimpsoulovi, tak k IM Cyber, která si pro tento večer připravila speciální eklektický set, vzplanou určitě. A pokud ani ona si vaše srdce nezíská, tak dvojici Default & H-Bitch už ale vážně neodoláte!

Malé tajemství na závěr – IM Cyber a H-Bitch slaví v pátek narozeniny. Pokud jste jim chtěli někdy něco říct nebo dát a nenašli vhodnou příležitost, tak teď je tady.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016