PARTYINFO

 

OPEN AIR FESTIVAL - WARM UP

Datum konání:
09.06.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Starfighters (DJ project Cade), Pe:te
Live:
Dub FX, Flower Fairy
Popis:
vstup předprodej 550 czk
 
 
Kdo vystoupí s Dub FX v SaSaZu?

10:15 entertainment a Smartproduction, organizátoři letošního jediného vystoupení Dub FX v České Republice oznamují kompletní seznam vystupujících DJs. 9. 6. 2012 v pražském klubu SaSaZu vystoupí jeden z mezinárodně nejuznávanějších beatboxerů současnosti, australan Dub FX a spolu s ním Flower Fairy. Během večera dále vystopí následující DJs: Ghonzales, Starfighters (DJ project Cade), Pe:te

 

Začátek akce je ve 21:00 hod, afterparty potrvá do 05:00 hod. Vstupenky za 550,- Kč jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketportal a Ticketpro.

Benjamin Stanford začal původně jako zpěvák Australské kapely Twitch, po jejímž rozpadnutí se přestěhoval do Evropy a začal novou kapitolu svého života pod pseudonymem DUB FX. Stvořil novou dimenzi pouličního umění, kdy k produkci své hudby používá téměř výhradně svá ústa a hlasivky. Jeho vystoupení, kdy za použití pedálů a mikrofonu pomocí nahraných smyček v reálném čase dokonale kombinuje prvky hip hopu, reggae, drumandbassu, dubstepu a jiných populárních stylů. Sláva tohoto nezávislého hudebníka, díky internetu a sociálním sítím narostla do obřích rozměrů a v současné době s projektem DUB FX objíždí světové kluby a festivaly. V SaSaZu jeho vystoupení doplní  Flower Fairy, která se ze zdravotních důvodů nezúčastnila jeho posledního českého vystoupení. Tato dvojka má už na kontě tři alba a kolaborace s bezpočtem velkých jmen hudebního průmyslu. Dá se říci, že každé vystoupení projektu DUB FX & Flower Fairy je vždy originální a jedinečné. Nenechte si proto tento výjimečný zážitek ujít!

www.1015.cz

www.smartproduction.cz

 
Open Air Festival Warm up párty: Dub FX znovu v Praze

Reporty

 
Report z koncertu Dub FX v SaSaZu od Zoe.le
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016