PARTYINFO

 

BOX

Datum konání:
11.05.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Pavel Bidlo & Manio
Info:
http://www.facebook.com...
info@deliteagency.com
Popis:
start 22:00, vstup 80 czk
 
 
Pavel Bidlo a Manio vás zvou na Box

BOX je nová klubová noc, jejíž premiéru pro vás společně připravují DJs Pavel Bidlo a Manio na pátek, 11.května v Yes clubu. Oba začali hrát již v 90tých letech, kdy byla domácí taneční scéna na úplném začátku, a oba během své kariéry vystupovali na mnoha parties a festivalech. Pavel Bidlo dosáhl se svojí vlastní produkcí řady úspěchů po celém světě, jeho tracky Wildlife a Hope vyšly například na světoznámém americkém labelu Yoshitoshi,  a zaznamenaly velkou podporu slavných DJských jmen jako Roger Sanchez, Hernan Cattaneo, Deep Dish a mnoha dalších. V 90.letech byl jedním z prvních DJs slavného klubu Radost, později pak i Roxy a dalších, díky čemuž je dnes jeho jméno již legendou. Řadu let strávil v USA, odkud se minulý rok vrátil zpátky a nutno říct, že jeho DJské umění neztratilo během let nic ze své atraktivity a patří stále k tomu nejlepšímu, co lze na domácí scéně slyšet.

 

Manio je v současné době rezidentem pražského klubu 2.patro, kde jej můžete každý měsíc slyšet v rámci jeho hojně navštěvované noci Meeting Point. Jeho další pravidelnou událostí, na které se podílí spolu s Airtem, je také Digi v Chapeau Rouge. Se svým projektem ECA vydal v letech 2001-3 několik singlů, které slavily taktéž velmi slušné úspěchy doma i ve světě. Je také aktivním promotérem, má na svém kontě řadu úspěšných akcí jako např. Tour de Bar nebo Reflex Cannabis Cup.

Díky značným zkušenostem obou protagonistů není pochyb o tom, že tahle noc bude stát za to. Navíc oba pánové zahájili spolupráci nejen v rámci noci BOX, ale i na producentském poli. Jejich prvním společným počinem bude stejnojmenný track, který jistě uslyšíte v demo verzi již příští pátek v Yes clubu v rámci jejich společného celovečerního setu.

Úderné rytmy, líbezné melodie a jedinečná atmosféra, podpořená skvělým zvukem v Yes clubu - to vše a mnohem víc vás čeká už v pátek 11.května od 10 večer. Buďte u toho.

A holky pozor! Nejlepší tanečnice, kterou vyberou oba DJs v průběhu noci, získá přímo na parketu dárkový balíček s překvapením v hodnotě 2000 kč, tak se přijďte ukázat!

Hlavními partnery premiérového Boxu jsou Special Grower a Original Growshop. Děkujeme!

Pavel Bidlo - Dance Proti sedi vol.3 - mix set:

Manio - Live @ Chapeau Rouge - mix set:

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016