PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE VS. ZOMBIEWALK VS. UNITED ISLANDS

Datum konání:
05.05.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Sin & Sanctuary DJs crew, Donovan (mex) & Tazz & Biodan, dMIT.RY & Felix! & Thiew, Zombies & Sanctuary DJs
Live:
Hal Flavin (lux) + Chrysalide (fr)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Nabitý sobotní večer v Chapeau Rouge!

V sobotu 5.5.2012 bude Chapeau Rouge praskat ve švech snad ve všech 3 partrech, neboť kromě pravidelného mejdanu Sheexy House, tentokráte navíc s dj a producentem Bastard Love z Mexica, bude v klubu probíhat multižánrová akce s názvem Zombiewalk vs. United Islands!

 

V Liveunderground stage vystoupí živé koncerty elektro kapel Hal Flavin (lux), Chrysalide (fr) a Zombies and Sanctuary Djs, na horním baru zas dj dMIT.RY (ru) s dj Felix! a dj Thiew ve stylech bassline, house a drum n bass. V Dance klubu budou do 23:30 hrát djs Sin a Sanctuary Djs, poté je vystřídá rezidentní dvojice djs TAZZ&BIODAN se svým mejdanem Sheexy House. Jako speciální host vystoupí dj a producent z Mexica, známý pod synonymem Bastard Love, který se v Čechách poprvé představil loni a hned sklidil velký úspěch.

Kromě tradiční zábavy vám tento večer nabídne opět rozmanitý hudební výběr plný novinek i starších neohrabaných pecek z djského repertoáru pohybující se na pomezí žánrů house/tech-house/progressive house music, jak tu již bývá zvykem.

Takže přijďte si v sobotu odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup na Sheexy House je jako vždy zdarma.

www.facebook.com/events/337613866302203

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016