PARTYINFO

 

FLOW

Datum konání:
12.05.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Miss Kittin (misskittin.com/Paris), Roman Rai (roxy prague/moving picture rec.), Fatty M (roxy prague), Matty B, Ondrej Psyla & Zjook
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup 200/300 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Matty B dalším hostem Flow!

Dalšího hosta pro ''rozehřátí'' party vybral Flow team Mattyho B. Matty B bude mít nelehký úkol a to navodit atmosféru právě začínajíci party. Jak se mu to vyvede můžete v sobotu zažít na vlastní kůži a připomínáme že vstup je do 23.00 pouze a jen za 150,-.

 

...mattyB se poprvé dostává k míchání v roce 1996, kdy se postaví za mixážní pult a gramofóny ve školním rádiu a na lokálních party´s pod jménem dj.matty. Po pár letech účinkování na prěvažně menších diskotékách kde se matty snaží protlačovat house music typu Armand Van Helden, Olav Basoski či Silicone Soul přichází první zajímavější vystoupení a následně i několikaletá rezidentúra ve vyhlášenem klubu Rondo (Michalovce).

Po téhle zkušenosti přicházejí i další nabídky kde pozná několik zajímavých lidí s podobnými hudebními zájmy. Vyvoří se komunita lidí, kteří protlačují taneční scénu na úkor veškerého volného času všude kde to jen jde ... Neustálé sledování a prezentování nových stylů na taneční scéně, které jsou ve světe standard mattyho zaujmou natolik, že v roce 2002 mění styl za "wet & hard" a "progressive".

Od roku 2004 žije v České Republice. Po 4.leté pauze začíná navazovat kontakty v blízkých klubech, následně na to začíná účinkovat na párty´s jako dj pod novým jménem "mattyB". Mattyho svérázný hudební styl se v České Republice hraje pouze v několika klubech a to mu nedovoluje účinkovat na každé párty i proto se začíná v roce 2011 hudebně vyvíjet jinak a to vlastní tvorbou..Jeho oblíbené styly je těžko škatulkovat, ale pohybují se v rozmezí deep/tech house/trance, minimal ...

 
Miss Kittin - rozjívená pohádková víla i temná čarodějka, která vás uhrane!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016