PARTYINFO

 

LA RÉSISTANCE

flyer
Datum konání:
04.05.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Tschechische Mustache Elektromafia, Kay & Tvzex, Adlet, David Formi, Squint
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
Line-up:
21:00 - 23:00 Tschechische Mustache Elektromafia

23:00 - 00:30 Kay & Tvzex

00:30 - 02:00 Adlet

02:00 - 03:30 David Formi

03:30 - 05:00 Squint

05:00 - ??:?? WHO KNOWS
 
 
Květnové vydání klubovky La Résistance již zítra!

Revoluce se vrací do klubu Touster a to první pátek v květnu! Tentokrát celá akce bude začínat na vlně elektra a postupně se přehoupne do progresivníhou housu. O první elektro část se postarají jedineční Flesh & Tokátko aka Tschechische Mustache Elektromafia a u nás velice oblíbení headlineři Kay & Tvzex! Jejich výjmečný sound a extravagantní show nemohly La Résistance minout. Po nich ovládne stage dívčí síla a to v podání divoké Adlet, která jak ji známe ovládne parket drsným housovým sevřením a připraví půdu pro rezidenta Davida Formiho. Finále jsme svěřili do správných rukou a to do Squintových. French dekorace jsou opět samoztřejmostí. Vítejte v hříšné Paříži!!! Těšíme se na vás v klubu Touster!

 

Tschechische Mustache Elektromafia

Nikdo jiný než hyperaktivní a extravagantní duo DJ Flesh a DJ Tokátko jako elektro-house project! Pro La Résistance znamenají záruku pravého dynamického startu! Můžete se těšit na full-time nekončící show a krásný set, který vás donutí tancovat a nenechá ani vteřinu vydechnout!

Kay & Tvzex

Jako žánry, ve kterých se pohybuje, uvádí neobvyklá DJská dvojice nejen techno, electro a house, ale také hardcore a punk. Dva hudbou posedlí nadšenci, dobře známí coby aktivní muzikanti z kapely Sunshine, si předsevzali postavit na hlavu dogma DJské etiky a zaběhlých principů, vnést do klubové kultury punkovou drzost a přinutit lidi vnímat reprodukovanou elektronickou hudbu se stejným nadšením a fyzickým nasazením jako na živých koncertech.

„Klubová scéna drží jako rukojmí lidi, co se chtějí normálně bavit," říkají a dodávají: „Jsme možná z pohledu těch, kteří rozjížděli taneční párty v Čechách, úplný diletanti, protože nectíme zavedený pravidla a neumíme míchat dva tracky do sebe. Jenže na to už dneska každej kašle. Trend je mnohem liberálnější, členové kapel normálně hrajou v klubech věci, který je baví, a ovlivňujou tak mimoděk vkus lidí, co na ně chodí. Nemáme vůbec žádný ambice, chceme se jenom dobře bavit a bavit lidi, co jedou v tom, co se hraje v klubech po celým světě."

Adlet

Na gramofony poprvé sáhla díky jednomu ze svých djských přátel, DJ Snackovi, který ji půjčil první desky. Velmi brzy propadla presnym rytmum a po zacatcich, které strávila trénovaním trance a techna zjistila, že tím pravým pro jeji hudebni srdce je house, z jehož rozmanité členitosti preferuje vokalovou odnož. Kromě vocal housu se nyni začíná věnovat i tvrdši hudbě, kromě progressive a electra "uletu" ve svých setech rozehrává techno sety, se kterými se byla podívat například uz i na Slovinsku.

David Formi

Začínal hrát jako CD-DJ v rockovém klubu Futurum, kde se mimo jiné seznámil Djem Loutkou a ostatními členy agentury Roxydust. V roce 1994 si začíná místo CD kupovat první vinyly – v této době především v Holandsku . Rok 1995 byl pro Formiho rokem zlomovým , když poprvé veřejně vystoupil společně s Dji Loutkou, Bidlem a holandským Joost Van Bellenem v Pražském clubu Roxy. Poté začíná hrát pravidelně v legendárním klubu Ládví a následně také i v oblíbené Pražské Radosti FX. Nyní zakořenil v pražském Chapeau Rouge, kde má svou rezidentní noc Nightlife, kam si mnohdy zve velice zajímavá tuzemská i zahraniční jména. La Résistance je jeho další rezidentní nocí na které předvádí svojí geniální techniku mixu a strhující příběhové sety.

Carlos Squint

Je jednim z pametniku ceske klubove sceny, od poloviny devadesatych let se venoval hlavne produkci, zamerne na svych produkovanych akcich nehral, ale hodiny a dny pozorovani po boku tech nejlepsich djs ho velice inspirovali. Ovlivnen uzasnou atmosferou z pocatku ceske klubove sceny si zacal kupovat desky jiz v roce 1995. Vytvoril si svuj vlatni specificky styl, ktery by slo charakterizovat jako charismatickou pocitovou sferickou tanecni hudbu napric klubovym rytmem od deep housu po techno. Kombinuje vzdy vice stylu tak, aby docilil pozadovane nalady, ne vsak vzdy prvoplanovite energicky, ale skladbou a stavbou setu. Pro jeho dovednosti si Squinta zvou na sve rezidentni noci djs Formi, Loutka, Ladida, Lucas Hulan a dalsi. Carlos Squint o sobe tvrdi, ze neni profesionalni dj, ale ze je to “pouze” konicek. Diky tomu si udrzuje nad hudbou zdravy nadhled a emoce ktere pri svem hrani predava navstevnikum party stoji za to zazit…

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016