PARTYINFO

 

MAJÁLES 2012

Datum konání:
04.05.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - park Stromovka
DJs:
Tommy Rogers, Enrico, Chris Sadler, Ronny, Subgate, Marinos Caswell, Mike Shiky, Mike Frost, more
Live:
UDG, Vypsaná fixa, Tata Bojs, Sto zvířat, Polemic, Prago Union, PSH, Čoko voko, Skyline, Midi Lidi
Info:
http://praha.majales.cz...
 
 
Red Bull Tourbus doveze na Majáles skvělou muziku

Na české festivaly se vrací unikátní pojízdné pódium Red Bull Tourbus. Stříbrný retro autobus se poprvé objeví už tento pátek v Praze na Majálesu. A vysokoškolská hudební slavnost se má na co těšit, na střechu stage na kolech vystoupají hiphopeři a hiphoperky z Prago Union, PSH a Čoko voko, kytary a kompy rozbalí Skyline a Midi Lidi a do celého okolí bude halekat MC Jacob za electro breakbeatového doprovodu producenta Hiffiho.

 

Red Bull Tourbus je jedinečný hudební koráb brázdící po českých a slovenských festivalech. Poprvé se v Česku objevil loni na Open Air Festivalu v Panenském Týnci. Tento víkend se vrací a první jeho štací bude pražský park Stromovka, kde v pátek odpoledne vypukne už osmý ročník oblíbeného Majálesu.

První se na střechu Red Bull Tour Bus vypraví Prago Union v čele s rapperem Kato, kteří na sebe strhli pozornost skvelými alby HDP, Dezorient Express a V Barvách. Před pár dny navíc Kato spolu s Bonusem poslali do světa skladbu Trvalo tři generace, kterou tepají xenofobii v české společnosti.

Po hodinové show Prago Union z Prahy se majku chopí holky z Brna Čoko Voko, které od loňského roku objíždí republiku se zábavnou deskou Hudba. Po nich se nahoru po žebříku vyškrábou Orion, Vladimir518 a Mike Trafik aka Peneři strýčka Homeboye se svoji ultimátní show. Krátce před 20. hodinou se dostanou ke slovu i kytary a zlomené beaty. To se na stage Red Bull Tourbusu objeví Skyline, po nich Midi Lidi a na závěr Mc Jacob a jeho parťák Hiffi.

Podívejte se na video z loňské jízdy Red Bull Tourbusu

Záchytným bodem vedle čtyřkolového pódia bude samozřejmě bar, který obstará energii a zaručí zábavu.

Letošní Majáles tradičně otevře alegorický průvod z Václavského náměstí do Stromovky, který bude plný vozů a barev, z nichž nejzajímavější budou oceněni. Ve Stromovce na Majáles Open Air Festivalu vystoupí nejen zavedená jména českého hudebního nebe, ale i nejlepší vybrané studentské kapely. Na místě bude i doprovodný program - proběhne studentský jarmark, soutěže, workshopy a chybět samozřejmě nebude volba Krále Majáles!

Program Red Bull Tourbusu na pražském Majálesu

15:10 – 16:10 PRAGO UNION

16:40 – 17:40 ČOKO VOKO

18:10 – 19:10 PSH

19:40 – 20:50 SKYLINE

21:20 – 22:25 MIDI LIDI

22:40 – 23:30 MC JACOB A HIFFI

www.redbull.cz

 
Rezidenti Studia 54 hrají pro NF Kapka Naděje již tento pátek na pražském Majálesu!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016