PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO MEETZ RYCHTANK

Datum konání:
19.05.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Quickie, Mr. Pole, Keeper vs. Flyplender, LamyCZ, Shimita, huDi, DestroyER, Keith McKay, Philsong, Ironic
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 50 czk
 
 
My Name Is Techno již tuto sobotu v klubu Touster!

Posíláme vřelé pozdravy všem, kdo mají rádi kvalitní elektronickou muziku. Zbystřit by měli ti, kteří mají rádi svižné techno ve všech jeho podobách. Neboť  19.5. opět rozpálíme pražský klub Touster club and lounge doruda a to doslova, neboť se zde  spojí dvě akce do jedné a o pořádný techno nářez nebude nouze.

 

Výborná akce Rychtank, kterou pro nás pravidelně kuchtí DJ Hudi, si dá dostaveníčko s další pražskou akcí, jmenující se MY NAME IS TECHNO od TECHNO CONNECTION crew. A kdo zná, moc dobře ví, že tyto dvě divočárny pod jednou střechou... no, pořádně prověříme základy klubu Touster :)

Pro tentokrát pro vás máme nachystané dvě stage - horní lounge stage a spodní main stage. Na obou stagích bude hrát techno, ale stylově to bude velmi rozmanité. Nahoře se bude linout techno pohodovější a dole samozřejmě pěkně svižné :)

Pozvání na tuto akci přijala spousta výborných DJs, na které se moc těšíme. Pojďme si je představit.

Jako první přijal naše pozvání, mistr ze severočeských Teplic, ikona a budovatel české taneční scény, pořadatel legendárního festivalu Cosmic Trip a součást samozřejmě legendárních RADICAL PRODUCTION, vyznavač berlínského Tresor soundu, DJ QUICKIE!

Dalším, kdo přijal naše pozvání a prověří pořádně Touster od základů, je ze západních Čech, přesněji řečeno z Plzně, oblíbený a šikovný DJ, hrající na hodně akcích u nás, jmenujme např. Pig Fest,  bude do nás pumpovat energické techno a poprvé si na naší akci představíme DJe, říkající si Mr.Pole.

Dalšími zástupci, kteří nás budou zasypávat kvalitním technem a to ve versus setu, budou DJs, které netřeba dlouze představovat.

Jako prvním je mistr bezchybného a opravdu kvalitního mixu, patřící pod hlavičku Techno Masters, hrající už snad na všech možných i nemožných akcích v Čechách, jmenujme např. Apokalypsu, Pig Fest, Techno Masters, je to mistr KEEPER a sekundovat mu bude jeho kamarád a také velmi šikovný DJ FLYPLENDER. A celou tuto stage uzavřeme posledními třemi DJs a to samotnými aktéry této divočiny, neboť  pekelný techno set si pro vás nachystají samozřejmě i DJs z Techno Connection LAMY CZ a SHIMITA a pan Rychtank, mistr DJ HUDI.

Ale to ještě není vše. Představme si ještě pány z horní lounge stage, kde do nás budou pumpovat klidnější techýnko. Pozvání přijali DJ DESTROYER, IRONIC, PHILSONG a KEITH McKEY.

Akci samozřejmě doplníme o nějaká další blikátka a přidáme i nějaké crazy dekorace. Uvidíme, co nás napadne.

Vstupné na toto veselí bude 50,- Kč.

Blížíme se k závěru, květen už je za humny a cobydup se zase všichni společně sejdeme v pražském Toustru a zapaříme všichni společně jako za starých časů.

Budeme se na vás těšit.

RmMNIT crew

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016