PARTYINFO

 

MAJÁLES AFTERPARTY

Datum konání:
05.05.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Finidi, Subgate, Raju, Pietros, Rafael de la rue
 
 
Studio 54 stage Majáles 2012 after od páteční půlnoci a pravidelná nedělní afterparty ve Studiu54!

Subgate, Pietros, Yan Dark, Finidi, Raju, P-jay, Miquel, Slovak a další za mixem o tomto víkendu ve Studiu 54! Protančete společně se Studiem 54 první květnový víkend, v rámci kterého se můžete těšit na Studio 54 stage afterparty po Majálesu 2012 a pravidelnou nedělní after!

 

Jak jsme již zmínili v nadpisu, sobotní afterparty bude zároveň afterem po Studio 54 stage na Majálesu 2012, který se odehraje v pražské Stromovce a kde se mimo jiných představí na Studio 54 stagi i rezidenti Studia 54 - Enrico, Tommy Rogers, Ronny a Subgate, kteří také předají nadačnímu  fondu Kapka Naděje finanční šek.

Oficiální afterparty odstartuje tentokrát úderem páteční půlnoci a její konec je plánován na sobotní odpoledne. Během oficiálního afteru se za mixem představí Subgate, Pietros, Finidi, Raju a Raffael de la Rue a vy se tak můžete těšit na pestré sety od housu přes techhouse až po progressive!

Nesmíme opomenout také pravidelnou nedělní after, která bude stát také za to s pěticí rezidentů - Yanem Darkem, Miquelem, Slovakem, Carlem Lope a P-jayem.
Tak neváhejte, vyberte si a doražte na tanec!

Více info naleznete na www.studio54.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016