PARTYINFO

 

MAGNETIC AFTERPARTY

flyer
Datum konání:
08.05.2012 - úterý
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Adlet, Tommy Rogers, Bontrip, Slovak
 
 
Oficiální Magnetic festival afterparty proběhne ve Studiu 54!

Prodlužte si Magnetic festival s Tommy Rogersem, duem BonTrip rebelkou Adlet a Slovakem! Nadcházející pondělí proběhne v prostorách letňanského výstaviště dlouhoočekávaný Magnetic festival, na němž vystoupí současné špičky elektronické hudby v čele s Aviciim, Laidback Lukem a Dada Life.

 

Jedinou oficiální afterparty po této události jara bude afterparty v klubu Studio 54 (Hybernská 38, Praha 1), na které se představí dj Tommy Rogers, energické duo Bon Trip aka Bon Finix a Tripmain, svůdná Adlet a deejay Slovak, který celou after zakončí.

Line-up samotný slibuje nabitou jízdu až do pozdního svátečního odpoledne, takže ať si říká kdo chce co chce, po Magneticu jedině do Studia!

Doprava:

Taxi:

Nejrychlejší dopravou na oficiální afterparty do Studia 54 je bezesporu taxi, se kterým se dostanete přímo před klub během 15 minut.

MHD:

Na oficiální afterparty do Studia 54 se můžete také dostat MHD a to autobusy č. 158 a 195 na Prosek, kde přesednete na metro linky C, se kterým se dopravíte na Hlavní nádraží, které leží jen několik desítek metrů od afterklubu Studio 54.

Více info naleznete na www.studio54.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016