PARTYINFO

 

SENSATION AFTERPARTY

Datum konání:
20.05.2012 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
L'sada, Tommy Rogers, Billy Bright, Yan Dark, VeeKay
 
 
Studio 54 děkuje všem návštěvníkům oficiální Sensation afterparty!
Jediná oficiální afterparty po Sensation proběhne ve Studiu 54!

Tommy Rogers, Billy Bright, Yan Dark, Marty Fish a Smoke na oficiální afterparty po halovce Sensation ve Studiu 54!

 

Tuto sobotu proběhne v prostorách pražské O2 arény dlouho očekávaný event letošního jara, kterým je Sensation Innerspace, na níž se představí například Mark Kinght, Axwell, Sander van Doorn nebo Mr. White. Pokud nebudete mít po zavření bran O2 arény dost, vyražte na jedinou oficiální afteparty, která proběhne v afterklubu Studio 54 (Hybernská 38, Praha 1).

Na afterparty, která startuje již ve 4 hodiny, se za mixážním pultem představí všem clubberům dobře známý Tommy Rogers, Yan Dark, Billy Bright, Marty Fish a Smoke, který se postará o rozjetí celého afteru. Line-up samotný napovídá, že se bude jednat o našláplý večírek až do velmi pozdních odpoledních hodin.

 

DOPRAVA:

Pokud budete využívat k dopravě od O2 arény do Studia 54 MHD, doporučujeme zvolit Metro - Trasu B, se kterou se dopravte do stanice Náměstí Republiky, odkud je to jen pár kroků.

Před samotnou O2 arénou se budete moci o oficiální afterparty informovat u našich Studio 54 hostesek, které vám poskytnou všechny potřebné informace.

Pro více info také navštivte náš web www.studio54.cz a facebookovskou fanpage www.facebook.com/studio54.cz

 

Nesmíme zapomenout ani na sobotní afterparty, na níž vystoupí Peet, Richie, Adlet, P-jay a Kiffli a která je ve své podstatě takovým malým warm-upem na sobotní večer a následně na oficiální nedělní afterparty po Sensation after!

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016