PARTYINFO

 

PÁTEČNÍ CLUBBING V ČERNÉ OVCI

Datum konání:
18.05.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Černá ovce
DJs:
Doctor J. (cyber disco), MCB (aka Polapa, idj.cz/mcb) + live clarinet by Bohdan Skibinskyy
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Páteční Clubbing v Černé Ovci

V pátek 18. května se chystá nová akce Páteční Clubbing v Černé Ovci ve vyhlášeném a příjemném music a cocktail baru Černá Ovce, který se nachází na adrese Americká 29, Praha 2 - Vinohrady.

 

Hudebně Vás po celou noc bude provázet dvojka DJ MCB a Doctor.J, kteří mají pro Vás tradičně nachystanou nadílku té nejkvalitnější elektronické taneční hudby. Tentokrát se můžete těšit, mimo jiné, na spoustu klasických pecek, jako jsou Faithless, EBTG, Way Out West, Underworld, DM, Leftfield, Moby atd...a samozřejmě na house okořeněný správnou dávkou stupňujícího se napětí, tribalové zvuky, našláplý tepající beat a příjemné vokály. Vždy se snažíme o zcela specifický sound a to podle momentální nálady či atmosféry v klubu. Chceme naše posluchače hned od začátku dostat do uvolněné pozitivní atmosféry a vyvolat v nich pocit pohody a relaxace.

Také se můžete těšit na Bohdana Skibinskyy, který přijde s klarinetem a bude se tak podílet na zcela jistě výborné náladě a patřičně tak oživí celou akci - jak je jeho zvykem.

Černá Ovce je tak trochu jiný bar, kde si stojí za tím, že ví, co dělají. Dokonale se postarají o Vaše chuťové buňky. Bar Černá Ovce není jen cocktail bar, ale bar s dobrým výběrem domácích a zahraničních vín a velice kvalitní nabídkou rumů z celého světa, kterou neustále pro své zákazníky rozšiřují.Jak sami majitelé barmani říkají - nejsme naprogramovaní roboti, kteří mají naučené fráze, namalovaný úsměv na tváři a v zázemí Vás nebudeme pomlouvat, že nás otravujete s jedním pivem, protože Vám umíme nabídnout i lepší pití!!

Pro tento večer jsou pro Vás připraveny dva drinky v akci - Russian Standart Bitter Lemon za super 60,- Kč a také speciální pivo Desperados Red za cenu 55,- Kč.

Přijďte se pobavit a zapařit,

těšíme se na Vás :-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016