PARTYINFO

 

LEGENDÁRNÍ VLNY - 9 ANNIVERSARY

Datum konání:
01.06.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Biodan, Roman Rai, Slater, Tazz, Roman Rosi, Checo Zac, Error, Tomics, Ondrej K, Bee Bee
Popis:
vstup zdarma
 
 
Legendární Vlny U Bukanýra oslaví 9. narozeniny a den dětí!

První červen, první pátek v měsíci, a den dětí? Ano, ale modří U Bukanýra již vědí, že nejstarší mejdan tohoto plavidla oslaví tento pátek již 9. výročí a v červenci odstartuje začátek 10. sezóny! Ještě než se tak stane, tak nás čeká oslava těchto devátých narozenin, na kterou jak se jistě všichni shodnem je vstup jen na vlastní nebezpečí. Takže děti jen v doprovodu rodičů!

 

Co vás tedy čeká a nemine?

Nejdříve si povíme krátkou pohádku na dobrou noc. Kdysi dávno, před devíti lety vznikl mejdan U Bukanýra s prostým názvem Vlny. Mejdánek to byl malý a čtvrteční, jenže pak nám začal růst, přesunul se na první pátek v měsíci a byl přidán přívlastek “legendární”, protože toto slovo nejvíce vystihuje to šílenství, které se každý první pátek v měsíci na lodi odehrává. A tak nám stále rostl až do dnes.

Jelikož je toto oslava devátých narozenin a další díl startuje desátá sezóna této párty, tak vystoupí 10 dětí, kteří by na tomto “legendárním” večírku u této příležitosti neměli chybět. Těšit se můžete na děcka: Románek Raiů, Slateříček, Tazzíček, Romanánek Rosů, Checo Začíček, Errorřík, Tomicsulák, Ondrejíček Ká a jako support Beee Beeečko. A jako vždy nebude chybět ani vypravěč Biodánek.

Takže děti, nezapomeňte, přemluvte rodiče a pojďte si hrát, vstup je zdarma, spustíme to ve 22.00, skončíme výjimečně až v 8.30, připravte si sluneční brejle, protože toto bude to divočinka na dobrou noc i dobré ráno. See ya there.

Další informace naleznete na: www.facebook.com/events/138610209606499

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016