PARTYINFO

 

TECHHOUSE.CZ NITE

Datum konání:
15.06.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Arco (Salted Music), Next, Raidem, Brady
Popis:
vstup zdarma
 
 
Techhouse.cz Nite slaví osmé narozeniny!

Již 8 let funguje na internetu stránka Techhouse.cz a stejně dlouhou dobu pak funguje i noc tohoto webu Techhouse.cz Nite na palubě pražského houseboatu Bukanýr. Za tuto dobu se na stránkách objevilo stovky setů, fotek, tiskových zpráv, charts a dalších informací o undergroundové scéně v České republice i zahraničí.

 

Stejně tak se i na noci TECHHOUSE.cz NITE se představila pěkná řádka hostů. Namátkou Daniel Poli (UK), Harold Heath (UK), Asad Rizvi (UK), Rob Pearson (UK), Discouraged Ones (TR), DJ Tangun (TR), Chris Pascoe (UK), Luka K (CRO), Joel Einhorn (USA), Chris Quadrant (UK), Natasza & Oscarsix (AT), Club Foot LIVE (UK), Jim Felli (USA), Charlie One (UK) a další.

A v pátek 15.6. na 8mých narozeninách tomu nebude jinak, i když host není typickým představitelem tech house soundu. Je jím brněnský DJ a producent Arco. Pro neznalé jeho malé představení:

Arco, jehož styl hudební produkce je charakterizován jako propracovaná struktura funky a jackin house rytmů s odkazem na legendární sdružení Family Circle, působícího před lety na brněnské scéně. Arco měl možnost už mnohokrát předvést, že právem patří mezi respektované DJe současnosti. Ovšem nezůstává pouze u gramců, ale věnuje se též vlastní produkci velmi kvalitní muziky. O jeho tracky i remixérské služby stojí celá řada světových vydavatelství včetně Blockhead,Flapjack,Candy music,Guesthouse nebo Salted Music, které má ve své režii známá persona house music Miguel Migs. Arcovo EP „Funk That Summer“ odstartovalo sérii vychytaných pecek, bodující u mnoha DJs ze světové scény(Fedde Le Grand, Grant Nelson, Miguel Migs, Mark Farina, Jay West, Johnny Fiasco, Jay-J, Inland Knights, Giom, Frankie J, Tommy Largo aj.)

Zkrátka doražte, tentokrát to bude hodně groovy!

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016