PARTYINFO

 

BOOMERANG

Datum konání:
29.06.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
YokoO (AUS / Plusminus), Rescue (Pure-Rhythm), Face (Techno.cz) & MC Manda
Popis:
vstup zdarma
 
 
YokoO hostem klubovky Boomerang U Bukanýra

Exklusivní party Boomerang, která se koná jednou ročně na houseboatu Bukanýr, přivítá na své palubě vynikajícího hosta až z daleké Austrálie - dje a producenta YokoO.

 

YokoO není žádným ořezávátkem na světové taneční scéně. Francouz žijící v Austrálii od roku 2006, kdy si podmanil tamní scénu, vydal již nespočet realeasů a remixů. Jeho hudební intuice a plného groovu si všimli šéfové labelů jako Plastic City, Kina Music, PlusMinus, Beef, Affin a jeho tracky mají v playlistech jména jako např. Kollektiv Turmstrasse, John Digweed, Laurent Garnier, Dubfire, Slam, Valentino Kanziany a další ....

Jeho druhé evropské turné zaměřené na Berlin startuje zde v Praze. Odtud se přesune po svých vystoupeních do Berlina, kde bude pobývat a hrát po zbytek léta. Na Bukanýr vám přiváží čerstvý mezikontinentální deep house až tech house plný svěžích melodií, které hladí vaše uši měkkým a hypnotickým zvukem.

Sehrané duo Dj Face feat. MC Manda, které máme všichni tak rádi, to jsou další hosté party Boomerang. Jejich spolupráce je ozdobou každé party kde vystupují. Společnými silami se snaží již vylisované desky obohatit lidským hlasem tak, aby na místě vznikl jeden vzrušující a hlavně jedinečný příběh, který už se nebude nikdy opakovat. A baví je to prý víc a víc !!!

Za mixážní pult se ten večer postaví také resident party Dj Rescue z Pure Rhythm crew. Rescue svou pulzující a rytmickou deep & tech house music dokáže vytvořit jedinečnou atmosféru burcující euforie s možností dokonalého odreagování. Dává do hraní veškeré své zaujetí a energii s důrazem na kvalitu, kterou se snaží svými mixy a výběrem tracků docílit.

Takže věřte nebo ne, máme pro vás na Bukanýru připravenou opravdovou hudební lahůdku!

A jde přeci o hudbu, ne?!

Party Boomerang se vrací ........ Enjoy!

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016