PARTYINFO

 

BPM TEST

Datum konání:
02.06.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Pavel Bidlo, Loutka, Vasquez & BeDa, Goldstar, Them Darned Teenagers
Live:
Notimefor (it) + Evelynnee + Saved By The Fortune + Hustler State
 
 
BPM Test 2. června v Chapeau Rouge

BPM Test v Chapeau Rouge aneb nechejte se oTESTovat a zaroveň oTESTujte naše DJské matadory jako jsou: Pavel Bidlo, Loutka, Vasquez či BeDa

 

Pro některé jsou tito headlineři naprosto jasná, léty prověřená jistota kvalitního mejdanu, nicméně na tomto večírku budou po celou noc probíhat „Testy všeho druhu“ - a to až do úplného konce (myšleno do té doby než: „všichni TESTovaní, TESTovanými TESTy neprojdou“,) 

TEST je pilotní „mejdánek“ kterým oTESTujeme naši staro/novou ideu a koncepci klubových noci - za vašeho přispění bychom rádi oživili atmosféru dob nedávno minulých. Nosnou myšlenkou této akce „test“ jsou vaše názory, postřehy, kritika k tanečním akcím (jakož i k té naší) ze které budeme moct poté čerpat. Zajímá nás každý váš postřeh či komentář - od všech z vás co se chodí bavit: tedy od víkendového návštěvníka tanečních akcí, clubbera srdcem i duší, nováčka, fanouška kvalitní hudby, až po skalní příznivce oldschoolových parties a DJs. Všechny vaše postřehy jsou pro nás důležité, jste nedílnou součástí taneční scény.

Na základě vaší zpětné vazby a s vaší podporou a pomocí se pokusíme vytvořit přesně to, co tu chybí. Chceme se z těch neosobních „party“ vrátit zpět k těm uvolněným "openminded" mejdanům, které ještě před 10 lety byly nedílnou součástí každého klubu a nyní se téměř vytratili. Chybí nejen nám, spoustě pamětníkům…ale jistě i návštěvníci, by rádi za své vstupné, zažili tu nádherně uvolněnou a pohodovou atmosféru starých dobrých mejdanů.

Všem co by rádi něco změnili, nebo vy, co vyrážíte do klubů za zábavou, přestože vám„atmoška“ už občas nesedí, není tak přátelská a klubová jak si pamatujete, dorazte nejen kvůli unikátnímu večírku, ale i vyjádřit svůj názor a pokecat na baru, u stolu, na tanečním parketě se všemi Dj´s (Pavel Bidlo, Loutka, Vasquez i BeDa se těší na drink s kýmkoli z vás – odchytnout si je můžete kdekoli u baru, u stolu či na tanečním parketě ) či ostatními účastníky. Je jedno jestli dorazíte sami, v páru, nebo se skupinou svých přátel. Pro nás bude odměnou vaše účast a být i součást „testu“ a pro vás, zase seznámení se zajímavými lidmi…. sami v koutku stát určitě nebudet.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016