PARTYINFO

 

ESSENTIAL PROGRESSIVE TRIBAL OPENAIR

Datum konání:
26.05.2012 - sobota
Místo konání:
Napajedla - Aktivity Pahrbek
DJs:
The Progressive Brothers aka DJ MCB & Sunafera (idj.cz/mcb, idj.cz/sunafera)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 15:00, turnaj v minigolfu, grilování, letní koktejly, šlapadla a loďky, badminton, Ruské kuželky, Kids Friendly
 
 
Essential Progressive Tribal open air

Pojďte si s námi užít příjemné hudební odpoledne a večer v krásně zrekonstruovaném areálu Aktivity Pahrbek v Napajedlích, bude pro vás připravena spousta zábavy.

 

V sobotu 26. května se chystá speciální letní vydání párty Essential Progressive Tribal. Akce, se kterou jste se mohli setkávat ve zlínských klubech DJLab nebo Backstage se tentokrát představí ve své letní podobě a kromě skvělé hudby Vám navíc přináší i zábavu, hry a relaxaci v perfektním prostředí v přírodě u vody s vynikajícím zázemím pro dospělé i děti. O hudební produkci, která je jako vždy až na prvním místě, se tradičně postará dvojka the Progressive Brothers, za kterou se skrývají zkušení matadoři Sunafera a DJ MCB aka Polapa - vlastním jménem Zdeněk Suchánek se věnuje elektronické hudbě již více než 15 let. Můžeme ho bezesporu zařadit k prvním průkopníkům a pionýrům EDM ve Zlínském kraji, ale posledních sedm let již trvale žije v Praze. Jeho styl nejlépe vyjádří slovo progressive. V jeho podání hudby se mísí vlivy jak house, tak i trance. Temná zákoutí dokáže oživit melodickými plochami a nebrání se ani dobrému breakovému tracku. Tribalové zvuky, příjemné vokály a našlápnutý beat jsou tím pravým prostředkem k navození správných vibrací. Vždy se snaží o zcela specifický sound a to podle momentální nálady či atmosféry v klubu. Jeho sety jsou promyšlené, nikoliv však naučené a rád také experimentuje se zvukem. Projektem Polapa se prezentuje mystickou chill out/downtempo hudbou, se kterou se snaží své posluchače hned od začátku dostat do uvolněné pozitivní atmosféry a vyvolat v nich pocit pohody a relaxace. Mimo hraní v klubech a na akcích také připravuje kolekci pozitivní hudby pod názvem Dreaming. Ve spojení s DJem Sunafera tvoří hudební formaci the Progressive Brothers. Díky jejich dlouhodobé, dlouholeté spolupráci a vytříbenému, téměř totožnému výběru hudby, se jejich produkce zaručeně vždy promění v jeden harmonický celek. Sunafera pochází ze Zlína a jako DJ působí 15 let. S taneční scénou se seznámil v roce 1993, kdy ho tato hudba natolik nadchla, že bylo jasné, že nezůstane jen u poslechu a navštěvování klubů a parties. V roce 1996 začal nakupovat své prví LP desky a vystupovat na parties. Již od začátku se orientuje spíše na temnější stránku elektronické hudby jako goa trance, psychedelic trance, progressive trance. Nyní by se jeho styl dal nazvat jako deep dark progressive trance. Zahrál si po boku téměř celé české špičky jako DJ Tráva, Michael Burian, Loutka, Chris Sadler, Orbit a mnoho jiných. Hlavní venkovní hudební produkce začne v 15 hodin a konec je naplánovaný na 22:00. Ovšem i poté bude nadále otevřený bar se zahrádkou a jestli bude dobrá atmoška, tak kdo ví?

Tentokrát pro Vás máme ještě další lákadla. V 16 hod zahájíme turnaj v minigolfu, přihlásit se může každý, i během odpoledne. Večer v 20 hod se vyhodnotí výsledky a první tři se mohou těšit na milé ceny. Areál Aktivity Pahrbek je přímo stvořený k pořádání takových akcí. Krásně upravené místo u vody, dokonalé letní posezení s tanečním parketem u lobby baru, v blízkosti oheň, osvěžující koktejly a grilování. Je zde také možnost zahrát si s přáteli badminton nebo Ruské kuželky. Zábava je projev dobrého zdraví. Aktivním odpočinkem můžete posílit své zdraví a poté harmonizovat svou mysl v zahradě u pláže. Poklidná voda, příjemné prostředí a nevšední pohledy do okolí z paluby místních plavidel. Vodní šlapadlo pro práci nohou, veslice pro výkon paží nebo lodička s elekromotorem pro lenochy na Vás čekají v půjčovně lodí Aktivity. Součástí komplexu je také dobové dětské hřiště (houpačky, kolotoč, prolézačky). Co dodat, snad jen, pokud by bylo opravdu špatné počasí (bouřky, déšť), tak se akce přesune na jiný vhodný termín, takže neseďte doma a přijďte si užít aktivní den v rytmu :-)

the PB & Aktivity.

 

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016