PARTYINFO

 

LUXURY/IMPRESS

flyer
Datum konání:
08.06.2012 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Koen Groeneveld (NL), Duncan Grey, Revis, Danny Bright, Marcus Cooper, Pete Walk, Sedliv

2nd Stage: Ivo Hilszek + guests
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Koen Groeneveld: "Dobrej track poznám do pěti sekund"
Koen Groeneveld poprvé v ČR

Do České republiky poprvé přijíždí známý holandský DJ a producent Koen Groeneveld. Po dvou prvních místech a mnoha dalších umístění v Top 10 nejznámějšího hudebního portálu Beatport, po nespočetně mnoha akcích v neznámějších a největších klubech světa čí festivalech můžeme Koena označit za velice repektované jméno na elektronické hudební scéně. Jeho velice unikátní a dynamický zvuk obsahuje prvky techna, tech-housu a minimalu a každý jeho track je opravdu nečím vyjímečným.

 

V roce 2008 začíná vydávat své tracky na labelu Abzolut, sublabelu Spinnin' Records. Tady stojí za zmínku track "Wake Turbulenc", který nejenže atakoval nejvyšší příčky ve výběrech Beatportu, navíc byl nominován jako “Best Techno Track 2008" v Beatport Music Awards 2009. Tímto úspěchem tak přichází nabídky vydávat pro labely Toolroom Records, Size, 1605, Bosphorus Underground a BluFin.

Za největší úspěch, kterého ale dosáhl, považuje svůj release na Toolroom Records společně s Fatboy Slimem - "Fatboy Slim vs. Koen Groeneveld - Rockafeller Skank". Track se okmažitě usadil na prvním místě hitparády Beatportu a zůstal tam po hodně dlouho dobu. 

V té době se mu jen sypou nabídky na remixy různých interpretů, namátkou Umek, Tocadisco, David Geutta, Sander van Doorn, Marco V, Ferry Corsten, Robbie Rivera nebo Blank & Jones. Zde se musíme zmínit i o remixu "Plastic Dreams" pro Jeydeeho, který se stal hitem léta 2011 a samozřejmě okamžitě vyskočil na 1. příčku Beatport Techno Chart.

Během předchozích tří let tak Koen Groeneveld vyprodává kluby po celém světě, objevuje se na předních příčkách anket, měl možnost zahrát si také na Winter Music Conference v Miami, ve známém klubu Space na Ibize a mnoha dalších. O to větší překvapení pro české klubery je, že se v červnu objeví v Brně v klubu 7. Nebe na akci Luxury pod záštitou párty Impress. Obě značky jsou zárukou kvalitní párty a Koen Groeneveld tomu dodá říz.

Line - Up doplní rezident party Impress - Revis, rezident party Luxury - Duncan Grey,
dále Pete Walk, Marcus Cooper a Sedliv.

Fatboy Slim vs. Koen Groeneveld - Rockafeller Skank



Koen Groeneveld Turbulent Mix 045 - May 2012
soundcloud.com/koengroeneveld/koen-groeneveld-turbulent-mix-045

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016