PARTYINFO

 

BIG TUNES! (BIGGEST, HOTTEST, LOUDEST)

Datum konání:
23.06.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - KU Bar & lounge
DJs:
McErik
Info:
http://www.kubar.cz
info@kubar.cz
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Big Tunes! (biggest, hottest, loudest) příští týden v K.U. Bar Lounge

Tato sobota je opět premiérovým dnem v KU.Baru Lounge. Noc s názvem Big Tunes! s podtextem (bigges, hottest, loudest) se nechala inspirovat produkcí hudebních televizí! To znamená, že tato noc bude v duchu té nejlepší taneční hudby, která válcuje žebříčky hudebních televizních stanic!

 

Nikdo jiný a ani více pověřený, kdo by se zhostil místa deejaye a provedl vás tímto večerem, nemohl být nikdo jiný než Dj McErik! Tato stále nestárnoucí ikona , jehož popularita sahá až do 90let, kdy účast ve slovenském projektu Maduar a následně pak ve dvojici McErik a Barbara, se už tenkrát nesmazatelně zapsal do podvědomí lidí. A i teď má stále své místo na výsluní v předních pražských music barech, kde ho můžete vídat a slyšet. Do celkové atmosféry pak vstupuje i jednoduchá dekorace. Pokud máte rádi skvělou taneční hudbu a příjemné a klimatizované prostředí s vynikajícím servisem. Bude se vám u nás líbit :)

K tomu máte možnost ochutnat i naší novou vynikající kuchyň a nebo se nechat unést vynikajícími drinky či cocktaily našich skvělých barmanů. Vsup gratis! Těšíme se na vaší návštěvu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016