PARTYINFO

 

BACK TO BACK

flyer
Datum konání:
01.06.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Cover Place
DJs:
Ketan vs. Migell, Michael J vs. Sony Vega, Finidi vs Subgate
Info:
http://www.coverplace.cz
Popis:
start 22:00, vstup 50 czk
Line-up:
22:00 – 00:00 Ketan vs. Migell
00:00 – 02:00 Michael J vs. Sony Vega
02:00 – 04:00 Finidi vs. Subgate
 
 
Páteční Back to Back v atomovém krytu Cover Place

Atomový kryt Cover Place již v tomto apokalyptickém roce několik hodně zajímavých akcí přivítal. Ke všem již proběhlým však přibude před létem ještě jedna. Je to akce Back to Back Nite, která už svým názvem napovídá, že půjde o „Versus“ akci s vybranými dvojicemi djs.

 

Pokud nebudete vědět co v pátek 1. 6. 2012 s načatým večerem, určitě přijďte úžasné a dech beroucí prostory atomového krytu navštívit. Na tento večer jsme pozvali několik skvělých djů, kteří Vás budou ve společném vystoupení bavit po celou noc.

Pozvání přijali Dj Michael J, který vystoupí společně s djem Sony Vega, dále rezidenti vyhlášeného after klubu Studio 54, kterými jsou Finidi a Subgate a rezident GTFCKD akcí Dj Ketan s kterým vystoupí Dj Migell.

Všichni jmenovaní budou po celou noc vypouštět z kvalitního tamního zvuku o síle 7 Kw mix tech houseu a minimal houseu, který Vás nenechá ani na chvilku vydechnout.

Páteční den bude patřit dětem, ale páteční večer bude patřit nám! Všem těm, kteří si budou chtít užít pořádný mejdan v dosti neobvyklých prostorách atomového krytu Cover Place. Cover Place je 1200m2 velký podzemní komplex, do kterého se dostanete ze zastávky Vysočanská a který nabízí až 3 samostatná hudební podia, 3 bary, zajímavé vychytávky, jako např. dřevěnou vodní stěnu, skvělé barvy, kvalitní zvuk, neuvěřitelné zákoutí a super levné ceny na baru.

K této akci bude samozřejmě patřit i speciální akce na vybrané drinky, které se dozví každý návštěvník ihned u vstupu.

Vstupné na tuto akci je symbolických 50,-CZK, začíná se úderem 22. hodiny a končit budeme asi .. ve 4 hodiny ráno. Ale kdoví?

Nebojte se tedy objevit nové a neokoukané prostory tohoto mystického místa a hlavně nezapomeňte, pokud se něco stane .. my můžeme pařit dál.

Pokud bychom si měli říci alespoň několik zásadních informací o vystupujících djs, je nutné přihlédnout k tomu, že mnoho z Vás, co tento článek čte dje tak jako tak zná.

Proto budeme v představování velice strozí a nebudeme Vás zbytečně zatěžovat stohy slov.

Dj Michael J je stálice pražské scény, hlavně díky svému živelnému vystupování, kdy se s neskutečnou energií vžívá do svých setů a strhává s sebou všechny na parketu. Škatulkovat jeho styl opravdu nebudeme, ale přesto v jeho setech převládá velice šlapavý techhouse. Kromě toho, že ho můžete týden co týden potkávat na mnoha tanečních akcích, můžete ho také slyšet každé pondělí z éteru rádia Seejay, kde má svůj pravidelný pořad Dj Time. Pro více informací určitě navštivte jeho facebook profil: www.facebook.com/michaeljofficial

Dj Sony Vega, bývalý rezident vyhlášeného klubu Duplex a současný rezident brněnského Perpeta, brázdí kluby v Čechách, ale třeba i na Slovensku od roku 2007. Vystoupil na mnoho klubových akcích, ale i na velkých festivalech. Pokud chcete vědět více navštivte jeho webové stránky: sonyvega.cz

Dj Ketan cestuje po klubech a festivalech již jedno desetiletí a se svou show zavítal, jak již bývá zvykem i za hranice naší republiky.Velice často ho můžete vídat na podiích s živými hudebníky, jako jsou flétna, perkuse, nebo vokalistky. Zakladatel již 3 roky běžící klubové akce Retrospection!!night, která vznikla v pražském musicpubu Lemirage a po roce se přestěhovala do paláce Akropolis, kde jí navštívilo mnoho spokojených clubberů. S touto akcí si ale dal v roce 2012 na chvíli pauzu a plně se věnuje svému párty konceptu, který v roce 2010 dostal jméno GTFCKD s občasným přívlastkem Djs Marathon. Jeho vystoupení mohli slyšet i party people na Slovensku, v Polsku a nebo i na krásném ostrově Krk v Chorvatsku.

Pro více informací určitě navštivte jeho webové stránky www.djketan.com a nebo si poslechněte jeho záznam z vystoupení z GTFCKD Djs Marathonu, který nedávno proběhl právě v klubu Cover Place soundcloud.com/djketan/dj-ketan-gtfckd-djs-marathon

Dj Finidi, je showman, kterého si určitě pamatujete hlavně z jeho projektu Hellelectro, s kterým brázdil s kolegou djem Matthewem české a slovenské festivaly a halovky. Po opuštění tohoto projektu se již prezentuje sám, zaměřil se trochu na jiný hudební styl a v roce 2009 se stal rezidentem vyhlášeného after klubu Studio 54, kde působí dodnes.

Více se o něm dočtete na jeho profilu www.facebook.com/djfinidi a hudbu si můžete poslechnout www.soundcloud.com/finidi

Dj Subgate, je osobnost české djské scény, kterou není potřeba moc dlouze představovat. Dj, který plní lineupy prestižních českých tanečních akcí každý týden. Jeho rezidentní párty s názvem Creative, kterou poprvé uspořádal již v roce 2007 také nemusíme moc dlouze představovat, neboť jsme přesvědčeni, že každý pražský clubber na ní musel min. jednou být. Jeho úspěchů na poli tanečním je opravdu mnoho, zmiňme alespoň jeho hraní na Kostarice, ve Švýcarsku nebo třeba i v San Jose. Pěknou řádku let je také rezidentem Studia 54 a jeho sety jsou vždy precizní a plné energie. Chcete vědět více? Navštivte i jeho webové stránky www.djsubgate.com kde si můžete poslechnout hudbu z jeho vlastní produkce, nebo djské sety.

Dj Migell, který se poprvé za gramofony postavil již v minulém tisíciletí (v roce 1998) se přes různé hudební styly dostal až k dnešnímu soundu, kterým je hlavně techhouse a letní plážové latino s prvky vocal house. Tento dj, se asi nejvíce proslavil svými pravidelnými akcemi Techen Maiden, kam si zval zajímavé hudebníky a zásoboval tak slánský kraj kvalitní hudbou a perfektně připravenými akcemi. I v dnešní době se stále s různými koncepty do slánského klubu Bat vrací a chystá místním clubberům kvalitní akce se zajímavými lineupy. Pražské publikum si ho určitě pamatuje také jako rezidenta Studia 54, kde ale před odjezdem do zahraničí skončil a po návratu do ČR se tam již nevrátil. Nyní spolupracuje s klubem Atelier, kde ho také můžete nejčastěji potkávat. Více o Dj Migellovi na: www.djmigell.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016