PARTYINFO

 

MAJESTIC CIRCUS

Datum konání:
09.06.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Parallel Activity (Frock & Neighbour) & MC Dawe, 2K (shadowbox.cz), Theya (liquiddrumandbass), Halbax, Flesh (touster resident)
Popis:
vstup zdarma
Line-up:
22:00-23:30 Theya

23:30-01:00 2K

01:00-02:30 Parallel Activity & MC Dawe

02:30-04:00 Flesh

04:00-05:00 Halbax
 
 
Sobotní Majestic Circus v Touster clubu

V sobotu 9. června se bude v Touster clubu opět konat velkolepá cirkusová přehlídka! Představujeme rezidentní noc Touster club and lounge v rytmu lámaných beatů. Už podle názvu tento večírek bude jediněčný, plný zábavy, kvalitní muziky a dobrého pití, prostě MAJESTIC. Klauni, kouzenlíci, krotitelé lvů a hlavně pořádná porce DNB MUSIC!

 

Za mixákem se tento večer představí jako hlavní hvězda večera djská dvojice, která se nám dostala do hledáčku díky letošnímu festivalu Čáryfest! DJ Frock a Neighbour vám představí svůj společný projekt Parallel Activity! Podpoří je také MC Dawe, který je mistrem nejen slova, ale také trumpety! Jejich vystoupení na párty Majestic Circus bude jejich společnou premiérou!

Parallel Activity

V duchu hesla "ve dvou se to líp táhne" se dávají v červnu 2012 dohromady dva pražští djs a kamarádi Frock & Neighbour a utváří tak jeden společný organismus pod názvem Parallel Activity. Přestože je věkově dělí více než 10 let a každý je zástupcem rozdílné djské generace a školy, mají toho velmi mnoho společného. Už od samého počátku si sedli lidsky i hudebně a myšlenka založit společnou formaci za gramofony zrála v jejich hlavách delší čas. Byla logickým vyústěním jejich dlouhodobé spolupráce, zkušeností s akcí a celkového souznění. Podobná paralela by se dala najít i ve vztahu mezi djem Frockem a MC Dawem, který v tomto projektu bude plnit roli dvorního MC a trumpetisty a který do něj přinese zajímavý lidský element na pozadí ostrých drum&bassových rytmů a zvuků. Během jejich vystoupení půjde o čistou improvizaci a komunikaci s publikem na tanečním parketu, která bude mí za cíl jediné - vyždímat z vás maximum!

Dále jim budou sekundovat:

Stálice české hudební scény, zástupce crew shadowbox a techno.cz, 2K! A aby toho nebylo málo, za mixážním pultem se také představí: DJane Theya, princezna české liquidrumandbass scény, Halbax, šílený pártypeople a klaun a samozřejmě rezident klubu Touster DJ FLESH!

VSTUP ZDARMA / V KOSTÝMU MAJESTIC WELCOME DRINK ZDARMA

Dress code: Circus, klauni, veselé barvy, kouzelníci, čarodějky, lamželeza a krotitelé lvů. V průběhu večera vyhlásíme nejlepší kostým večera. Výherce získá voucher na konzumaci na baru.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016