PARTYINFO

 

FETISH PARTY: SEXY EDITION

Datum konání:
22.06.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Peter Pan (A) (peterpan rec), Marco La Bonte (A) (peterpan rec), Frenzzy Traxx (acid twins/peterpan rec), Tracy Ford (acid twins/peterpan rec), Tokátko & Akrom (touster residents)
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Páteční Fetish party v Toustru představuje zahraniční line up

Touster club and lounge ve spolupráci s agenturou King Production vás zve v pátek 22.6.2012 na jedinečnou Fetish party: Sexy Edition do stylového music clubu Touster v Sokolovské 152 na Praze 8, kde od 22:00 vypukne rej masek a sexy kostýmů.

 

Půjč si na SexyKostym.cz nějaký z jejich vymazlených kousků, nahlaš heslo: "Veletržní 1" Zapůjčení každého kostýmu pak vyjde na 250,- od pátku do soboty (zvýhodnění 50,- v sobotu máme otevřeno od 13 do 18hodin). V případě že by si chtěl někdo nechat kostým zapůjčený do pondělí cena by byla 300,- (zvýhodnění 100,-). Je jedno jestli vyrazíš jako krvelačný upír, sexy francouzská uklízečka nebo tajemná komtesa.

Každý kdo přijde v kostýmu, dostane welcome drink a vstup na párty ZDARMA! Těšit se dále můžete na soutěž o nejvíc sexy kostým a nejšílenější kreaci noci – soutěžit budeme o ceny od hodinek 4PM, konkrétně jejich kolekci extrémních hodinek OFFSHORE LIMITED a o drinky na baru.

Hlavní hvězdou večera bude vídenská legenda, dj a producent Peter Pan. Jeden z nejznámějších rakouských aktérů a organizátorů party tamější house a electro scény.

Peter Pan (A)

Dj a producent Peter Pan je jedním z nejznámějších rakouských akterů a organizátorů z house a electro scény. V roce 1996 se objevily jeho první vydání oblíbených Tools CD Compilations CD-XXX série nahrávek a samplů. Díky svému inovativnímu zvuku disco, funku, elektro, latina a tribal house, položil novou půdu v oblasti taneční scény a zaznamenal bezpočet koncertů doma i v zahraničí. Byl rezidentem legendárního klubu House-Club series and Sodom & Gomorrah Kinky Disco ve Vídni, Hypnotic rezident, spoluzakladatel a spoluorganizátor Trouble Tatort Team a také se pokoušel o uspořadáni Love Parade ve Vídni.

www.play.fm/artist/peterpan
www.facebook.com/vienna.peterpan

Doplní ho jeho kolega z labelu peterpan rec. Marco La Bonte a legendární dvojčata acid twins Frenzzy Traxx & Tracy Ford. Podpoří je také rezidentní djs Tokátko & Akrom! Elektro-house večírek v plné parádě!

Takže neváhej, nahoď kostým a doraz na pořádně rozjetou sexy párty k nám do klubu Touster!

Půjčovnu kostýmu najdete na adrese:

SexyKostym.cz
PujcovnaKostymuPraha.cz*
Veletržní 248/1, Praha 7
tel: +420 725 030 688
email: info@SexyKostym.cz

video z minulé fetish party:

Fetish Party: Tattoo Edition 20.4.2012 v Touster club and lounge from KarlosFilms on Vimeo.

FETISH PARTY: SEXY EDITION - 22.6.2012-

-Peter Pan (A) /peterpan rec/-
-Marco La Bonte (A) /peterpan rec/-
-Frenzzy Traxx & Tracy Ford /acidtwins, peterpan rec/-
-Tokátko & Akrom /touster residents/-
-sleva na zapůjčení kostýmů u sexykostym.cz pro účastníky-
START 22:00 VSTUP ZDARMA v kostýmu / jinak 50CZK

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016