PARTYINFO

 

GO LARGE

Datum konání:
30.06.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Paul Bulva, Dail Manenne, Mike Morphine, Bart.S
Popis:
vstup zdarma
 
 
Go Large tuto sobotu v klubu Touster!

Poslední červencový den bude v Toustru ve znamení house music. DJ Paul Bulva představuje párty Go Large! A bude to velký. Pozvání přijal také rezidentní dj klubu Retro Music Hall Dail Manene, Bart.S, Mike Morphine a Djane Liky. Připravte se na párty plnou letních hitů. Možná přijde i Kevin a Perry nebo holky vašich snů:)

 

-kdo přijde v plavkách, toho čeká welcome drink gratis-

A teď už něco málo o vystupujících djs:

-Paul Bulva-
Už od útlého věku se zajímal o hudbu a chodíval na různé párty, kde se seznámil s místními djs! Nejprve jim pomáhal jako technik při instalacích aparatury. Postupem času dostával více prostoru za mixážním pultem a učil se umění djingu, díky jeho schopnosti mixování a mluveného slova do mikrofonu si ho všimly prestižní kluby a diskotéky.

Protože preferoval taneční muziku a hlavně muziku z filmu Klub Sráčů začali mu kolegové djs a moderátoři z rádií říkat Paul Bulva. Z počatku to byla jen recese okolí, které si na to zvyklo a všude se uvádělo toto jméno které už mu zůstalo!

Má za sebou vystoupení na spoustě akcích, hospodské diskotéky, letní parkety, narozeniny, svatby, pivobraní a jiné akce. Také měl několik rezidencí v klubech jako Koliba Mladá Boleslav, Disko Ufon Lysá nad Labem, Calypsso Lysá nad Labem, Disko Liblice u Mělníka, Disko Galaxy Hrdly u Litoměřic, Diskoráj Tuchoměřice, Restart Club Mladá Boleslav a další!

Dnes patří mezi profesionální djs a působí už 11let po celé České Republice v mnoha klubech a diskotékách!

-Dail Manene-
hraje od roku 2010 a hrál jak vedle takových světových jmen jako jsou DJs Nicky Romero, Quintino, tak i českých DJs jako Bon Finix, Laffayete, John Culter, Michal Burian, Brian. Byl hostem pořadu Party Time na MTV. Pravidelně hrává v jednom z největších a nejlepších klubů v ČR Retro Music Hall. Preferuje rychlé a energické sety, hrává dirty house, progresive house a electro.

-Mike Morphine-
Ostřílený DJ severních Čech, ale nováček na pražské scéně. Poprvé se objevuje v Praze v březnu 2012 v podniku Bar-Bar.

www.djmikemorphine.cz

-Bart.S-

www.facebook.com/pages/Dj-Barts-official-site-/210935718923160

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016