PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

flyer
Datum konání:
09.06.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Diome, Cubik + Face (House 4 Adults residents)
Popis:
start: 21:00, vstup 80 Kč
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
House 4 Adults po menší pauze v sobotu s Diomem!

Ano, slyšíte to ze všech stran a teď se vám to přihodilo na vlastní kůži... Na starší občany se prostě zapomíná a nikdo s tím nic nedělá. Na vlastní čest však můžeme odpřísáhnout, že my jsme na vás dospěláky rozhodně nezapomněli, jen jsme si zkrátka a dobře dali menší pauzu. To však ani náhodou neznamená, že bychom se v tom volném čase alespoň v našich myšlenkách nevraceli zpátky ke všem těm úžasným mejdanům pod hlavičkou párty House 4 Adults v ještě úžasnější Klubovně 2. Patro. Stálo to pokaždé za to a dělali jste nám oběma radost – názorně jste nám ukázali, že tančit se dá i na muziku pomalejšího tempa, při níž se tak dobře vypráví historky ze starých časů, a o setkávání je párty House 4 Adults především. Ovšem... Když to na vás už zase přijde, zvedněte jednoduše svůj zlenivělý zadek a trošku svá těla protáhněte - my vám k tomu budeme co nejpříjemněji hrát - tak slibujeme!

 

Pokaždé jsme vám v tu inkriminovanou sobotu na zdejším vyvýšeném stupínku představili někoho od nás i zvenku, kdo už má pěkných pár let odehráno, kdo právem patří za zatím nekorunovaného krále house music a kdo přesně umí svou selekcí potěšit, pohladit, ale i velmi snadno rozvibrovat každou část vašeho těla. Budeme se držet tradice a tentokrát, v sobotu 9. června, bychom vám rádi představili mazáka, kterému je plzeňský Mazaný králíček jednoduše malý a přesto to v něm má tolik rád... Ano, tušíte správně – oba máme velkou radost, že naše pozvání přijal DJ Diome, člověk s neobyčejně vytříbeným vkusem, který může s přehledem soupeřit s kdejakým míchacím softwarem o ten zaručeně nejčistší mix! K ruce bude mít zdatné pomocníky, kteří mu nejprve zkraje večera řádně nakypří půdu, aby po jeho výkonu hrabičkami shrábli i ty poslední odpadlíky se spokojeným úsměvem na rtech na cestu ku domovu... Spoustu zajímavé muziky mají za těch pět dlouhých měsíců lenošení Cubik a Face za nehty a oba se naštěstí rádi dělí - tak poslouchejte! A co že se vlastně bude hrát?

Pravidelní návštěvníci večírku House 4 Adults už v tom mají jasno... Nic cválajícího, nic temného, ba právě naopak – důraz bude kladen na optimistické kousky pomalejšího tempa a na přetřesu deep house, nu disco, nu jazz a vše co voní po Baleárských ostrovech. Ano, sobota 9. června bude opět ve znamení relaxování. Začínáme tradičně ve 21:00 a pamatujte, že my vás do tance rozhodně s bičem v ruce nepoženeme. Dělejte zkrátka jen to, co opravdu dělat chcete, už jste přece dospělí. To ostatní nechte na nás...

DJ Face feat. MC Manda - Cary Fest Vesin, 29.4. 2012 by Myclick

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016