PARTYINFO

 

HOUSE ELEMENTS

Datum konání:
23.06.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Biodan (Roxy / Solstice), Slater (Tribal Vision), Tazz (Progressive Session), VJs: Kashmir (HedoniX) & Alisa (Tuesday Night)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup do půlnoci zdarma, poté 100 czk
Line-up:
22.00-05.30 - Biodan vs Tazz vs Slater
 
 
Fitalic v sobotu v Roxy nevystoupí!
Fitalic vystoupí v sobotu v Roxy live! a také i jako DJ!

Už tuto sobotu 23. června se v pražské Roxy na noci House Elements předvede holandský velikán Fitalic live! Jako žhavou novinku pro vás máme info, že kromě jeho exkluzivního live vystoupení se můžete těšit i na jeho DJ set! Jelikož je akce za dveřmi, shrňme si ještě poslední praktické informace týkající se ceny vstupenek, line-upu a dalších informací, které by se vám mohli hodit.

 

Klub bude otevřen od 22:00 a pokud dorazíte do 23:00, budete mít vstup ZDARMA, po 23. hodině pak bude vstupné za příjemných 100 czk.

Kromě Fitalica, který se představí live a zároveň zahraje i dj set, vystoupí také trojice rezidentních DJs této party, tedy Biodan, Tazz a Slater. O vizuální stránku večera se postarají VJs Kashmir (HedoniX) & Alisa (Tuesday Night).

Aktuální Fitalic dj set naleznete:

V tuto chvíli stále ještě můžete soutěžit o volné vstupy a hromadu zajímavých cen.  Soutěž končí dnes o půlnoci, tak neváhejte a zkuste své štěstí zde na tomto linku.

Potvrdit svou účast můžete na facebookové události, kde naleznete také další info: www.facebook.com/events/192214370899768

 
Fitalic vystoupí live v sobotu 23. 6. na House Elements v Roxy

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016