PARTYINFO

 

SVOJŠICE OFFICIAL AFTERPARTY

Datum konání:
30.06.2012 - sobota
Místo konání:
Svojšice - přírodní areál
DJs:
Paco, Eagle, Slovak, Finidi, Béda
 
 
Oficiální afterparty po festivalu Svojšice by Studio54 přímo v areálu!
Studio54 hlásí účast na festivalu Svojšice včetně oficiální afterparty!

Pokud vyrážíte i letos na festival Svojšice, nezapomeňte navštívit stan Studia 54 s jeho rezidenty, holandským Mischou Danielsem, Chrisem Sadlerem a následně i oficiální afterparty!

 

Rozhodně není pochyb o tom, že letošní line-up festivalu Svojšice slibuje opravdu nevšední hudební zážitek. Taková jména jako je Sven Vath, Adam Beyer nebo Joris Voorn se společně v našich luzích a hájích jen tak nevidí a neslyší.

V rámci 3 stagí se můžete ale také těšit na stan Studia 54, které vám naservíruje energickou house music až do ranních hodin. Headlinerem této stage bude holandský dj a producent Mischa Daniels, jehož tracky pravidelně vychází na renomovaném světovém labelu Armada. Kromě něj se během večera v tomto stanu představí nepřehlédnutelný Chris Sadler se svými pověstnými svítícími brýlemi, dále rezidenti klubu Studio 54 - Enrico, Ronny, Subgate, djane Adlet a Pete Walk, kteří vám zaručí nespoutanou jízdu až do samého konce, který je stanoven na šestou hodinu ranní.

V ten okamžik už bude v prostorách restaurace, která je situována přímo v areálu festivalového městečka, startovat oficiální afterparty by Studio 54, která potrvá až do odpoledne. Na afterparty vás bude bavit djská sestava Paco, Eagle, Finidi, Béda a Slovak! Takže o kvalitní hudební zážitek rozhodně nouze nebude!

Kompletní info naleznete na www.studio54.cz

Těšíme se na vaší návštěvu!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016