PARTYINFO

 

KOKORO NO HIBIKI RELEASE PARTY

Datum konání:
16.06.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
PHILIP TBC KŔEST: Philip TBC & Elsa Esmeralda (UK), C.Monts, X morph, N.e.d, Spook, Cagi, Curfew
BREAK STAGE: Miss B, Brada, Jock the Lock, Ans, Abu
Popis:
start: 21:00
 
 
Album Kokoro No Hibiki Philipa TBC se křtí v sobotu!

Debutová deska otvírá hudebníkovu bránu k novým výzvám a dobrodružstvím, druhá deska je důkazem, že hudba v jeho srdci stále tiká. Kokoro No Hibiki je Hudba srdce. Kokoro No Hibiki je také druhé album producenta a DJe Philipa TBC. Náladovou a rytmickou rozmanitostí navazuje na debut a je tím nejlepším a nejosobnějším, co Filip za poslední dva roky vytvořil. Jak sám dodává: "Finálně jsem vybiral asi z dvacitky tracků a ač se to nezdá, v těch 45 minutách je skrytý velký kus mého života."

 

Skladby jako Core, White Dynamite nebo Galactic navazují na tradiční plný zvuk, postavený na výrazné modulované base a rytmických variacích, na opačné straně spektra desky závěrečná Cleaning The Room nezvykle zasahuje až k ambientem ovlivněnému chill outu. Jádrem alba jsou opět Filipovy oblíbené spolupráce s vokalisty. Švédská vokalistka Elsa Esmeralda není jen dvorní zpěvačkou London Elektricity, ale i perlou na Kokoro No Hibiki a objevuje se hned ve dvou skladbách - úvodním singlu March Me To The Afterworld a zlatou érou trip hopu inspirované Mirror Stranger.

Philip TBC

Tvrdý syntetický beat ve skladbě Back To The Batcave doplnil britský popražštělý rapper C.Monts a kolaborační premiéru se zpěvačkou Emou Brabcovou Filip představuje v jemné Fine Young Cannibal.

Kokoro No Hibiki vychází digitálně 14. června na labelu Esprit Records a určitě stojí za to tuto rozmanitou desku zkontrolovat.

Křest desky se uskuteční 16.6. v klubu Cross!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016