PARTYINFO

 

HADOUKEN

Datum konání:
30.06.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Hadouken
 
 
Fanoušci se i přes krach PCF mohou těšit na pražský koncert Hadouken, se vstupenkou na Rock for People dokonce jen za dvěstovky!

Britská kapela Hadouken, která měl být 30.června jedním z headlinerů zkrachovalého Prague City Festivalu, vystoupí v Praze v původním termínu! Díky společnému úsilí Rock for People, D Smack U Promotion a Lucerna Music Baru, se podařili koncert Hadouken zachránit a splnit sen mnoha jejich natěšených fanoušků. Koncert se uskuteční v Lucerna Music Baru 30.června od 18:30, kdy se otevře klub, aby ve 20:00 kapela nastoupila na pódium.

 

Je to nejúžasnější, nejnepředstavitelnější a nejnezničitelnější nová kapela na světě" chválil debutové album Music For An Accelerated Culture britský hudební server NME. Po druhém albu For The Masses kapela letos připravuje na labelu The Ministry of Sound k vydání své třetí album, ke kterému čerstvě vypustila singl Bad Signal. Průvodní video k songu je k vidění zde:

Prvníc 100 fanoušků, kteří si vstupenku na koncert zakoupí na předprodejním portále Ticketsforpeople a bude mít zároveň zakoupenou platnou vstupenku na letošní festival Rock for People, zaplatí za vstupenku na koncert Hadouken pouhých 200,- Kč, zbývající vstupenky budou k dispozici za 300,- Kč + poplatky. V pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016