PARTYINFO

 

TRANCEFUSION – OCEAN OF LOVE

Datum konání:
13.04.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
ATB, Richard Durand, John O’Callaghan, Tritonal, Simon Patterson, Arnej, Shogun, Talla 2XLC, Omnia, A.S.Y.S., Heatbeat, Organ Donors, Andrew Rayel, Josh Gallahan, Sarah Howells, Julie Thompson, Nifra, Thomas Coastline, Re-Order, Spark7, N-Rico, Dusk, Niclas
Info:
http://www.trancefusion.cz
Popis:
start 20:00
 
6 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
ATB: "Můj největší sen se mi již splnil" Trancefusion - časový line up a poslední informace
Trancefusion bude mít svou mobilní aplikaci

Všichni fanoušci se již určitě nemohou dočkat jarní Trancefusion, kde se na dvou hlavních pódiích představí šestnáct zvučných jmen, dvě šarmantní zpěvačky, úchvatné efekty a tématické vizualizace. A to ještě není všechno, Trancefusion tým si pro Vás letos přichystal opravdu vychytanou novinku v podobě mobilní aplikace, která nabídne spoustu užitečných informací a také i něco navíc.

 

V záložce info se dozvíte detailní informace k akci, nebude chybět přehledná mapa celého areálu, stejně tak jako přímé propojení s Google Maps.

V sekci Line  - up budete kromě přehledu o časovém rozvržení celé akce mít také možnost vybrat si své oblíbené Dje, které nechcete ten večer propásnout. Aplikace Vás vždy před nastoupením Vašich favoritů upozorní a už se Vám nestane, že byste nestihli začátek jejich setu.

V průběhu celé akce budete mít jedinečnou příležitost být ještě větší součástí celé party a ovlivňovat její průběh. Při setech jednotlivých djs budete moci hodnotit jejich výkony přímo v reálném čase a zároveň můžete virtuálně sledovat, jaká atmosféra panuje na ostatních stageích.

V neposlední řadě budou moci uživatelé aplikace využít různých benefitů, které pro ně budou připraveny. Aplikace bude podporovat operační systémy iOS 5.0+, Android 2.2+ a datum jejího zveřejnění zatím ještě není známé, proto sledujte naše webové stránky, Facebook a událost Trancefusion – Ocean of Love. Aplikace bude spuštěna zhruba začátkem dubna!

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

 
Trancefusion Ocean Of Love - trailer Novinky k Trancefusion - Ocean of Love Hymna Trancefusion 2013 "Destination Prague" Speciální vánoční nabídka 3+1 zdarma od BTL Agency Seznam jmen pro jarní Trancefusion je kompletní Trancefusion zná všechny termíny na rok 2013 a spouští prodej Trancefusion Member Cards! Trancefusion Ocean Of Love oznamuje první jména! Praha se i na jaře 2013 dočká svého trance svátku

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Anketa: Trancefusion - Ocean Of Love Videa z Trancefusion - Ocean Of Love od Ronnyho Report z Trancefusion – Ocean Of Love od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016