PARTYINFO

 

SVOJŠICE 2013

Datum konání:
21.06.2013 - pátek
Místo konání:
Svojšice - přírodní areál
DJs:
Marc Romboy, Chris Liebing, Dosem, Ida Engberg, Rodriguez Jr., Gary Beck, David Tort, Adrian Hour, Wilda, Subgate, Marty Fish, Schwing, Tokátko, Adam Cloud, JB, Flesh, Taada, Jaqullin a dalš
Info:
http://www.svojsice.cz
Popis:
červen 649 Kč, na místě 700 Kč
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Poslední informace k festivalu Svojšice 2013 Video rozhovor s promotérem festivalu Svojšice Chris Liebing & Festival Svojšice 2013
Rodriguez Jr. - Stále na cestách

Dj a producent Rodriguez Jr., chráněnec Mobileee records, vystoupí poprvé v České republice 21. června 2013 na festivalu Svojšice. Pokud vás zajímá, na čem právě Rodriguez pracuje, neváhejte a rozklikněte tento článek.

 

Rodriguezův diář na duben je plný od začátku až do konce. Do jeho tour patří i takové destinace jako Austrálie, odkud poputuje pěkný kus cesty až do dalekého Ruska. Nechybí ani vystoupení v domovském Německu či v sousedním Nizozemsku.  Začátkem května pak Rodrigueze čeká turné po Mexiku, kde zahraje např. i na akci Woodstock Valle v Monterey. Z Mexika se opět vrátí do Evropy, kde ho čekají výstupy v Portugalsku, Turecku či Velké Británii.

Kromě cestovatelských aktivit Rodriguez nezaostává ani jako producent.  S šéfkou Mobilee Anjou Schneider vydal společný track Henry & Lars, který vychází na dalším pokračování úspěšné kompilace Back To Back:

soundcloud.com/anjaschneider/henry-lars-rodriguez-jr-anja

Další ukázky jeho tvorby v rámci kompilace Back To Back Pt. 2 si můžete poslechnout na Beatportu. Na skladbách spolupracoval s Tassilo (PAN-POT) a And.Id:

www.beatport.com/release/o-amor-mobilee-back-to-back-pt-2/1057271

Pokud jste ještě neměli čas zaposlouchat se do Rodriguezova mixu, zkuste v pořadí deváté vydání Stay Tuned Podcastu, které namíchal před 2 týdny …

soundcloud.com/staytunedpodcast/staytuned-podcast009-rodriguez_jr

… nebo nejnovější vydání podcastu pro Christiana Smitha, které převážně obsahuje tracky z aktuální kompilace Back To Back Pt. 2:

soundcloud.com/christiansmith/tronic-podcast-032-with

Oblíbenost a kvalitu produkce Rodrigueze Jr. dokazuje mimo jiné i zařazení jeho tracku Hartwood do playlistu samotného Johna Digweeda:

Rodriguezův kalendář je plný po okraj a jeho popularita se šíří nezadržitelnou rychlostí po celém světě.  Svou tour 21. června rozšíří o další zemi. Vůbec poprvé v ČR se představí na flooru festivalu Svojšice po boku jmen jako  Chris Liebing, Marc Romboy, Ida Ingberg, David Tort, Rodriguez Jr., Dosem a dalších.

 
Chris Liebing: Neustále v pohybu David Tort dalším jménem letošních Svojšic Festival Svojšice spouští web a předprodej Techno pionýr Chris Liebing na Svojšicích Rodriguez Jr. poprvé v ČR na festivalu Svojšice Gary Beck prvním headlinerem festivalu Svojšice 2013 Festival Svojšice proběhne 21. června 2013

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z festivalu Svojšice 2013 od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016