PARTYINFO

 

MÁCHÁČ 2013 - WARM UP

Datum konání:
13.04.2013 - sobota
Místo konání:
Opava - Mix Bar
DJs:
Enrico, Subgate, CJ Fox, M.bauer
 
 
Mácháč warm up v Mix Baru a Mecca Star s Umekem v Mecce: Tam můžete slyšet rezidenty Studia 54

Ptáte se, kam vyrazit na na rezidenty Studia 54 o nadcházejícím víkendu? Tak v pátek rozhodně do Meccy, kde se hned několik zástupců Studia 54 představí na eventu Mecca Star s techno star Umekem a v sobotu do opavského Mix Baru na Warm Up k letošnímu festivalu Mácháč 2013!

 

Tento víkend bude opravdu nabitý parádními akcemi a je jen na vás, na kterou se rozhodnete vyrazit. Máme pro vás pár dobrých tipů, kde můžete zastihnout rezidenty klubu Studio 54!

V pátek 12.4. doporučujeme skvělý event Mecca Star, na němž se představí přední světová techno star Umek. O jeho support se na hlavním pódiu postará dvojice rezidentů Studia 54 – Enrico a Subgate, kromě kterých se můžete těšit také na sety Džejára, Wildy, Tonyho Angela a Meccanici. Na druhé Touster Production stagi vás pak bude čekat celá řada dj’s v čele s Marty Fishem a Petem Walkem.

V sobotu 13.4. vyráží Enrico společně se Subgatem do Mix baru Opava, kde se tito dva harcovníci představí na Warm Upu k festivalu Mácháč 2013. Kromě již zmiňované dvojice se za mix postaví také místní C. J. Fox a M. Bauer.

Kompletní informace o eventech, na kterých vystupují rezidenti Studia 54 naleznete na www.studio54.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016