PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
27.05.2013 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Vilem (lolypop), Petr Braun (nightphunk), Brady (techhouse.cz)
Live:
Bundy Tad, X-left to Die, Them Darned Teenagers
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup zdarma
 
 
Poslední koncertní Free Mondays již dnes 27. května

Poslední koncertní Free Mondays před začátkem letní sezóny dají našim uším pořádně za vyučenou! Do ROXY se totiž dnes, tedy v pondělí 27. 5. chystá hned trojlístek kapel, jejichž doménou jsou žánry jako metal, crossover a tvrdá elektronika. Konkrétně se těšte na Bundy Tad, kteří si v ROXY poprvé zahráli loni v září coby support Atari Terror, chomutovskou crossoverovou úderku X-Left To Die a electro-raveové duo Them Darmed Teenagers. Samozřejmostí je i následná afterparty, kterou budou mít dnes v ROXY pod palcem DJs Vilem, Petr Braun a Brady.

 

Hlavní tahák posledních květnových Free Mondays Bundy Tad, kteří loni vydali EP Defiance v produkci Ecsona Waldese, fungují v aktuální pětičlenné od březnu 2006 a od té doby "se snaží spojit nespojitelné a dělat muziku, která víc než cokoli jiného připomíná jejich noční můry". Nečekejte tedy žádné unylé zpívánky o šťastné lásce ale především pořádný nátěr.

Pozadu ale určitě nezůstanou ani X-Left To Die, jejichž mnohavrstevnatý crossover poslouží jako ideální rozjezd dnešního nabitého večírku. Jeho druhou polovinu pak odstartuje zhruba ve 22:00 svým setem pražská dvojka Them Darmed Teenagers, kterou můžete znát mj. z Chapeua Rouge, kde mají TDT rezidenturu, ale často zde divočí také společně s Kayem a Tvzexem za Sunshine na jejich pravidelných parties Bounce! Bounce!.

Pokud by vám bylo tohle všechno málo, vězte, že v ROXY můžete pořádně zapařit i poté a to především v rytmu house a tech house, tedy žánrech, jež jsou doménou DJs Vilem, Petr Braun a Brady, kteří nastoupí na scénu s úderem 23. hodiny a roztáčet to budou až do brzkých ranních hodin. Vstup na celou akci je jak jinak než zdarma, takže pokud nevíte, co s dnešním večerem, Free Mondays v ROXY by měly být jasnou volbou.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016