PARTYINFO

 

CZECH THIS FUTURE #12

Datum konání:
14.06.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Alien cocktail & music bar
DJs:
Sandeagle, N-Rico, Joe Cormack, Zooropix, Tigi, Alexx van den Berg, Fugaz
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Czech This Future za 5 minut 12

Série narozeninových parties Czech This Future dospěla k neuvěřitelnému dvanáctému dílu. I tentokrát dostanou příležitost potěšit své fanoušky mladí čeští DJs a i tentokrát bude vstup zdarma! Zkuste tuhle budoucnost a zažijte kultovní atmosféru!

 

Putovní seriál CTF se sice na nějakou dobu usídlil na Palmovce, ovšem v pátek 14. června se znovu vydá na cestu, a to do poměrně nedalekého klubu Alien. Novinkou v seznamu vystupujících zase bude talentovaný N-Rico, který se přiřítí s hromadou energického trancu.

Jinak ovšem tato B-Day party vsází na osvědčené karty: psytrancového (tentokrát laděného do progressive) démona Zooropixe, v poslední době housového zabijáka Tigiho (jednoho z oslavenců), experimentátora s mash-upy Alexxe van den Berga, severočeského fanouška Paula van Dyka jménem Fugaz, stále více se prosazujícího trancera Joea Cormacka a hvězdu české trance produkce, maestra Sandeagle.

Převaha trance je jasná a dlouhodobě osvědčená. Beze změny zůstává i sestava oslavenců, kromě Tigiho jimi jsou Flash a Paya. A co je další dobrou tradicí, na party se samozřejmě opět nebude platit vůbec žádné vstupné. Start je ve 21:00.

Nově otevřený cockail a music bar Alien naleznete na adrese Sabinova 2, Praha 3. Pyšní se dosti jedinečným prostředím v duchu H. R. Gigera, veleslavné designové ikony. Je ostatně ke zhlédnutí na webové adrese alienmusicbar.cz. A jak se do Alienu dostanete? Nejbližší zastávka denní MHD je autobusová Rokycanova, denní i noční pak autobusová Tachovské náměstí a tramvajová Lipanská. Ve všech případech se bavíme o maximálně nějakých 300 metrech docházky. Tak neváhejte a zkuste třeba i podvanácté tuhle budoucnost!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016