PARTYINFO

 

TECHNO.CZ NIGHT PRESENT DEEP VIBES 2

Datum konání:
07.06.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Hoodoo
DJs:
Midwooder, Reznyk, Aitcher Clark, Quark, Vasquez, Dawe Spyra vs Chuck Bono
Live:
Insect Elektrika
 
 
Deep Vibes 2 již tento pátek Deep Vibes 2 v pražském Hoodoo
Techno.cz Night present Deep Vibes 2

Již brzy se můžete těšit na pořádnou porci elektronické hudby, kde součásti line upu bude projekt z francouzského Lyonu a majitel labelu Physical records DJ Midwooder. Dále se představí i český Live projekt, který stále častěji proráží za hranice ČR - Insect Elektrika.

 

 

Aitcher Clark - soundcloud.com/aitcher-clark

Hraje od roku 2003, kdy se současně začíná zajímat i o vlastní produkci. Hlavní zlom přišel ve chvíli, kdy mu cestu skříží jméno Aphex Twin. díky němuž poznává Warp records a lidi, jako jsou Chris Clark, Autechre, LFO, Squarepusher. Hudba s názvem, "IDM" proniká do jeho srdce. Inspirován Anthony Childem hraje v programu Ableton, ve kterem spojuje styly, jako jsou minimal, minimal techno, techno, industrial techno, industrial, idm, dubstep, breakcore.

Insect Elektrika Live - soundcloud.com/insectelektrika/insect-elektrika-live

Martin Vodička a Jan Vaclavík spolu založili projekt Insect Elektrika v roce 2002, přesto si poprvé spolu live zahráli až v roce 2006. První EP Belly-Bottom Of Hannah Laurent na českém Wazzotic Records jim vyšlo o rok později a to projekt pořádně nastartovalo. Od té doby přišla na svět dvě alba a desítky EPček.

Reznyk - soundcloud.com/reznyk-david-pultar

12 let se Reznyk pohybuje za mix pultem. Dlouhá léta kupoval vinyly, ale nakonec propadl kouzlu dogitalizace, protože má daleko větší možnosti a prostor k seberealizaci jak sám říká. vedle Djingu se věnuje vlastní produkci. Vydal EP na kaktusrecordings a několik málo tracků na českých i zahraničních labelech. Do budoucna plánuje vlastní Live projekt a založení vlastního labelu - plánu je hodně, času málo. V současnosti se stará o pořádání večírku pod hlavičkou techna.cz, kde se věnuje také bookingu.

MIDWOODER (F - LYON, PHYSICAL RECORDS) - soundcloud.com/mid-wooder/midwooder-beat-generator-original-mix

vynikající francouzký producent, remixér a live act! Diktátor současného minimal deep techna, který založil celosvětově oblíbený label Physical records, na kterém vydávají své tracky respektované projekty jako jsou: Lowkey and Kardinal, Ian Isotope nebo jeho věrný "parťák" Mik Izif. V ČR zahraje již podruhé pumping minimal techno LIVE SET poskládaný jen těch nejlepších záležitostí!

Quark

zastánce ponurého techna, který prosazuje euforický hutný feeling plný pestrobarevných zvuků. Hraje od roku 1998, prošel si vývojem od klasického klubové techno DJe, přes hard-tekno, acid techno až po jeho v současné podání minimal techna a electro techna. Cca 12let hrál z vinylů, má zkušenosti i s live vystoupeními z HW drummachines, samplerů a nyní dává přednost čistě CD playerům.

Dawe Spyra vs Chuck Bono

šikovní a oblíbení rezidenti klubu, djs, objevující se na akcích čím dál více :) Hrají vždy společný dj set plný zajímavých změn a zvratů.

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016