PARTYINFO

 

BE AT:

flyer
Datum konání:
07.06.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Djuma Soundsystem, Lumiere & Schwa & Ark, Fatty M, ABAB & Tenten
Live:
Feat.
Info:
http://www.facebook.com...
Line-up:
21:30 - 23:00 Axel C 'warm up'
23:00 - 00:00 Ark
00:00 - 01:00 Schwa (shades of gray)
01:00 - 03:00 DJUMA SOUNDSYSYTEM
03:00 - 04:30 Lumiere
04:30 - end Last man standing
 
 
BE AT: Djuma Soundsystem – poslední info a rozhovor na Radiu 1
Djuma Soundsystem hostem BE AT:

Djuma Soundsystem neboli Mikkas Skulstad je vedle Trentemollera jedním z nejúspěšnějších dánských Djů a producentů. Do popředí prodejních žebříčků a hitparád ho katapultovala skladba Les Dijins, která je stále nejprodávanějším trackem na serveru beatport.com. Další jeho skladby byli remixovány takovými jmény jako Moby, Uner, Tiger Stripes, Trentemøller a Martinez. Ve zkratce se sluší říci, že nejspíš není housového nadšence, který by Djuma Soundsystem neznal. Mikkas ale i přes takovýto úspěch zůstal při zemi a vedle bookingů do velkých klubů (např. Space na Ibize, Watergate v Berlíně) a festivalů (Universo Paraleo, Exit) rád hraje i na menších klubových akcích. Díky společnému bookingu, který s ním měl Michal Schwa v Indii se věci rozhýbali tím správným směrem a my budeme moci 7. června Djuma Soundsystem přivítat v jediném pořádném undergroundovém klubu v Praze – Chapeau Rouge.

 

Jen za tento rok stačil Mikkas se svou hudbou navštívit Asii, Ameriku, Indii, Jižní Afriku a samozřejmě vystupuje pravidelně po celé Evropě. Mikkas nám prozradil, že byl v Praze několikrát jako turista, ale ještě nikdy zde nehrál!

Tentokrát bude omezena kapacita a my radíme všem návštěvníkům zakoupit vstupenky v předprodeji přímo v klubu v Chapeau Rouge za pouhých 100CZK. Pokud se do Chapeau v nejbližší době nedostanete, tak si lístek zarezervujte na adrese contact@beefrecords.net.

Djuma Soundsystem doplní Djs Lumiere (Buddha Bar), Schwa ze Shades of Gray a Dj Ark (BE AT:). O speciální video mapping se postará Ondřej Ševčík aka MotionOcean.org

soundcloud.com/djuma-soundsystem

www.beefrecords.net

Audio pozvánka pro Radio 1

Podporuji: Growland, Club Mate, Prague Papers & Filters

 
Nabitý červen v Chapeau Rouge

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016