PARTYINFO

 

RADIO 1 EMBASSY

Datum konání:
28.06.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Marcin Czubala (pl) & Dan Cooley & Lucas Hulan, Martin Mikuláš, Bastard DJs
Line-up:
22:00 - 01:00 Dan Cooley (Radio 1)
01:00 - 03:00 Marcin Czubala (Mobilee, 8bit, Your Mama's Friend) - LIVE! + DJ Set
03:00 - 05:00 Lucas Hulan (Nightphunk Recordings)
05:00 - 06:00 Ezwell (Prague)
 
 
Marcin Czubala live + warm up open air Marcin Czubala poprvé v Čechách již tento pátek v Chapeau Rouge
Marcin Czubala není typickým techno producentem

Marcin Czubala není typickým techno producentem. Jako jeden z členů Mobilee Records rodiny se vyznačuje zvukem, který má základy v klasické orchestrální hudbě s citem pro složité melodické kompozice.

 

Marcinova práce vychází z širokého spektra vlivů, ale stále nese jeho nezaměnitelný podpis. Od klikavého minimalu z debutového alba „Chronicles of Never“, které vyšlo na Mobilee Records, přes experimentování s discem a elektronickým popem až po deep house, je Marcinova práce vždy plná nepředvídatelných a nevysvětlitelných zvratů, které rafinovaně udržují posluchače v napětí, co přijde pak.

Marcin pochází z Polska z mesta Poznaň, kde vystudoval hudební školu. Studoval především klasickou hudební teorii a kompozici. Mezi roky 1991 a 1994 vystoupil na více než 300 koncertech, včetně takových jako jsou „Nantes Festival“ a „Warsaw Autumn“, kde měl možnost vystupovat s výkvětem experimentální hudby Krzysztofem Pendereckim. Poté co Marcin dostudoval, pustil se do produkce elektronické hudby a do djingu. Jeho hudební produkce byla ovlivněná jak jeho hudební minulostí, tak brigtonským technem a experimentální elektronikou. Zanedlouho poté co se v roce 2007 připojil ke členům Mobilee Records a začal zde vydávat svojí tvorbu, přišli nabídky i od dalších vydavatelství jako jsou Neue Heimat či Morris Audio.

Marcin se na Mobilee uvedl hned dvěma singly v pouhých 6 měsících následované jeho debutovým albem „Chronicles on Never“, které sklízelo pozitivní kritiky za širokou paletu rozmanitých zvuků. Z dynamických zvuků jeho debutového alba se Marcin posunul více do housových vod. Dnes se vrací více do instrumentálních poloh doplněné vokály a organickými zvuky.

Rozdíl mezi singly pro Mobilee a albem plným nového materiálu popsal sám Marcin nejlépe: „CD1 je výběr mých nejlepších tracků pro Mobilee, je to moje prezentace vize a hudební rozmanitosti Mobilee Records. CD2 je bezpochyb albumové CD. Hlavní ideou bylo udělat tento projekt velmi organický, plný živých nástrojů a vocálů. Jde zde o přímou komunikaci mezi žánry. Je to někde nad klasickou kompozicí skladeb.“ Od dancefloorových pecek přes klasické popové aránže až po ambientní klidné pasáže je v novém albu Back to Back cítit Marcinův smysl pro neodolatelné rytmy a melodie.

Marcin pokračuje v expanzi jeho zvuku s každým releasem na Mobilee. Inspirován minimal-technem a housem, avšak ničím svazován, pokračuje ve vytváření vlastního zvuku plného vizí, vášní a lásky k hudbě samotné. Společně s týmem z Mobilee Records se snaží věci dělat co nejlépe, jít tzv. štěstíčku naproti a všechno přijde.

Marcin Czubala se v České republice představí poprvé a hned ve speciálním živém setu po kterém se postaví za gramce. Tato akce proběhne 28 června v rámci projektu Radio 1 Embassy v pražském underground klubu Chapeau Rouge, který sídlí v Jakubské ulici číslo 2. Předprodej zahájen na horním baru v Chapeau Rouge. Prvních 50 návštěvníků si zde mohou pořídit "early birds tickets" za symbolických 50czk. Více info naleznete na www.chapeaurouge.cz

 
Předprodej na Marcina Czubalu zahájen! Prvních 50 návštěvníků za pohých 50czk

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016